Connect with us

Vijesti

Kordić: Očigledno je nezadovoljstvo Đukanovića rezultatima sastanka sa Eskobarom

Published

on

“Imam osjećaj kao da gospodin Đukanović i gospodin Eskobar nisu bili na istom sastanku, sudeći po onome što se u medijima našlo kao reakcija kabineta predsjednika Đukanovića”, kazala je za BORBU Simonida Kordić poslanica Nove srpske demokratije i Demokratskog Fronta.

“Mislim da je tvit američke ambasade bio veoma jasan i sasvim sigurno odmjeren u smislu značenja sadržaja sastanka. Činjenica da je kabinet predsjednika imao potrebu da dodatno objašnjava ili dopunjava, tumači nečije riječi govori o očiglednom nezadovoljstvu rezultatima tog sastanka od strane predsjednika Đukanovića”.

Podjsećamo, nakon jučerašnjeg sastanka predsjednika države Mila Đukanovića i specijalnog američkog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara, desila se jako neuobičajena scena. Američka ambasada je tvitovala o sastanku i naglasila da se u Crnoj Gori “ukorijenila korupcija”, na šta su odgovorili iz Đukanovićevog kabineta, govoreći da je to bespotrebno naglašeno, i da je to bila samo jedna od “minornijih” tema o kojima se razgovaralo na ovom konstruktivnom sastanku.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije