Connect with us

Region

NE ZAUSTAVLJA SE: Šešelj nastavio sa monstruoznim uvredama na račun Vuksanović Stanković

Published

on

Vojislav Šešelj, na najprizemniji način na TV Happy je nastavio da najbrutalnije vrijeđa poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković i Cetinjanke

Vojislav Šešelj, na najprizemniji način na TV Happy je nastavio da najbrutalnije vrijeđa poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković i Cetinjanke.

Izrevoltiran odgovorom Vuksanović Stanković na njegove prvobitne uvrede na račun Cetinjanki, gdje je navela: “ Vojislav Šešelj je ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od Haga hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke”, Šešelj se danas ukkjučio u program Happy TV, gdje je ponovo dobio priliku da se na najogavniji, najprimitvniji, sekstički i neljudski način obrušio na poslanicu SDP-a.

Poštovani čitaoci, u videu ćete čuti šta sve govori Šešelj.

Između ostalog, Šešelj izgovara sljedeće:

“ U ranoj mladosti, Draginja Vuksanović Stanković bila toliko promiskuitetna da je obećala da će se udati za svakog stotog muškarca sa kojim ja je bila u seksulanim odnosima. Udavala se tri puta i spremA se da se uda četvrti put. Ja spremam knjigu pod naslovom Montenegrinska ku******ja Draginja Vuksanović Stanjović…”, govori presuđeni ratni zločinac.

Iako je jasno da individue ovog kalibra ne bi trebalo da imaju bilo kakav javni prostor, a kamoli na televiziji, ne smije se ni prećutati, ali ni dozvoliti da ovakve brutalnosti koje udaraju na moral i integritet jedne dame, budu javno prmovisane.

Ovakvi ispadi zaslužuju najoštriju osudu svih, a prije svega i na koncu svega javni PREZIR i gnušanje.

2 Comments

2 Komentara

 1. Zekovic Bobo

  05.01.2022. at 18:43

  Svojevremeno sam nedje 1992, na radio Anteni M, u emisiji novinara Rackovica uzivo sa Seseljem, rekao javno i glasno u brk toj uzasnoj ljudskoj kreaturi, da je uzasni ubica i da su mu ruke krvave do ramena.Ostao je taj logorejac nem kao riba. Poslije ga je prof. Grujo Radunovic izazivao na dvoboj i to da Seselj; bira oruzje. Uteka je poslije emisije iz Podgorice jer se bio prepa do kosti, da mu se sprema linc.
  Sto vise i glasnije protestujete preko javnih glasila, to ovog monsturma hranite da bude jos monstruozniji. Taj nepomenik zasluzuje samo to : NEPOMINJANJE i NEPOSTOJANJE, a to sto trabubnja neka slusa Vucic i srpska okupatorska oligarhija.
  Draginja ostaje nasa Crnogorska Draginja, ma sto bilo ko ,u butun Srbiji na celu sa glupacima koji je pretvode, govorio. Draginju nije potrebno braniti. Draginja Vuksanovic-Stankovic se najbolje brani borbom za njenu i nasu Crnu Goru.
  Naravno, neko treba da upozna Njihove Ekselencije ambasadorke i ambasadore: Dzudi Rajzng Rajnke, Karin Medoks, Oana Kristina Popa, Timonije, Veber i lidere EU Angelu Merkel, Borelja, Makrona, Violu von Kramon, kakvu guju gaje u njedrima.

 2. Darko ??

  05.01.2022. at 20:10

  Vala bih te volio sresti moj vojvoda nedje u moju Podgoricu. Lijepo bih ti na tradicionalan način obijasnio istoriju Crne Gore. E kunem ti se da posle ne bi mogao ni keksa u vareniku jesti. A što se Draginje tiče veća su njena m..a no svih vas iz srpskog sveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije