Povežite se sa nama

COVID-19

Borovinić Bojović: Najvažnije je da ostanemo ljudi, vrijeme će suditi o našim djelima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Hvala mojim kolegama i svima ostalima, od sjevera, preko Podgorice do juga Crne Gore, koji su danas i javno i privatno, bez ikakve zadrške, kao nikad do sad, zajedno stali u odbranu profesije i cijelog zdravstvenog sistema”

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović saopštila je da je “moralno, i u najmanju ruku ljudski, imati bar elementarno poštovanje i prema životu, i prema smrti”.

Ona se na Tviteru oglasila nakon poruka podrške koje su joj upućene poslije performansa održanog ispred Ministarstva zdravlja.

Građanski aktivista Aleksandar Zeković kazao je da taj performans “nije uperen ni protiv koga”, ali da jeste “protiv nesposobne Vlade”. On je naveo i da Borovinić Bojović “odbija da se suoči sa greškama koje čini”.

“Hvala mojim kolegama i svima ostalima, od sjevera, preko Podgorice do juga Crne Gore, koji su danas i javno i privatno, bez ikakve zadrške, kao nikad do sad, zajedno stali u odbranu profesije i cijelog zdravstvenog sistema. Moralno je, i u najmanju ruku ljudski, imati bar elementarno poštovanje i prema životu, i prema smrti. Najvažnije je da ostanemo ljudi. Vrijeme će suditi o našim djelima…”, napisala je Borovinić Bojović na Tviteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije