Povežite se sa nama

Vijesti

ABAZOVIĆ: Strukture bezbjednosti korištene u političke svrhe

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“To desilo i početkom februara kada je pokrenuta velika afera vezano za ANB, da se to desilo i sada otkrićem jednog prislušnog aparata u kabinetu specijalnog državnog tužioca, koji je iz prethodnog perioda da ne bude nikakve dileme, iz perioda prethodnog medžmenta”

Političari su mnogo puta upozoravali da se strukture bezbjednosti koriste u političke svrhe, odnosno u cilju političkih zloupotreba, kazao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je za Glas Amerike naveo da je vidio oproštajnu poruku bivšeg zvaničnika Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Luke Bulatovića, koji je prošle sedmice pronađen mrtav.

“Sa žaljenjem konstatujem sve što se desilo bivšem funkcioneru ANB-a. Ja samo želim da kažem, da je novi menadžment ANB-a tu da otkriva i brojna nepočinstva, da se to desilo i početkom februara kada je pokrenuta velika afera vezano za ANB, da se to desilo i sada otkrićem jednog prislušnog aparata u kabinetu specijalnog državnog tužioca, koji je iz prethodnog perioda da ne bude nikakve dileme, iz perioda prethodnog medžmenta”, navodi Abazović.

On je ocijenio da se takva dešavanja, kako je rekao, vraćaju kao bumerang.

“Ponovo pozivam sve službenike ANB-a, policajce, tužioce, da skupe hrabrosti. Država će stati iza njih, a da oni samo treba da ispune svoju građansku i profesionalnu dužnost, da obavijeste o detaljima koji su važni za naše društvo”, rekao je Abazović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
20.10.2021. 08:38

…ovaj prepamentni ,
jeli CG policija u Cetinju korištena u zaštiti gradjana kako je po Ustavu ili je u političke svrhe –INTERESE SRBIJE I SPC
sram vas bilo ,napraviste od Crnogoraca teroriste , koji samo vole svoju CG a vi tudju –IZDAJNICI !

Tito
Tito
20.10.2021. 09:32

Ti je koristos iskompleksirani kepecu. Prenesi tacno sto je Eskobar rekao o CG?

Sponzor

Najčitanije