Povežite se sa nama

Vijesti

BOGDANOVIĆ: Nijesmo zaljubljeni ni u jednu funkciju, spremni smo da kandidujumo svoj kadar

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Bogdanović je na pitanje za koje resore bi kadar Demokrata bio odgovarajući, rekao je da još nijesu razmišljali o tome “jer premijer svima treba da saopšti kako on vidi te resore”

Predsjednik kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović rekao je da u toj partiji “nisu zaljubljeni u nijednu funkciju ali da su spremni da kandiduju svoje kadrove tamo gdje svi procijene da je potrebno”.

On je nakon sastanka sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, rekao da su mu saopštili da je njima dovoljno da nakon eventualnog kandidovanja kandidata kaže da taj kanditdat ne odgovara profilu rekonstruisane vlade koju je premijer zamislio, i da su spremni da povuku kadrove.

Istakao je da još nisu razgovarali o strukturi Vlade.

Na pitanje za koje resore bi kadrovi Demokrata bili odgovarajući, rekao je da još nisu razmišljali o tome “jer premijer svima treba da saopšti kako on vidi te resore”.

Bogdanović je rekao da je ovo korak naprijed, da 38 od 41 poslanika podržava rekonstrukciju Vlade, te da i premijer podržava rekonstrukciju Vlade.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
BMX
BMX
02.10.2021. 15:19

Demokrate su konacno skinule masku “gradjanske, procrnogorske, sekularne i pro EU stranke i pokazale svoje pravo i istinsko lice – prosrpske, kleronacionalisticke, antizapadne i anti EU stranke.
URA ce sa druge strane, zarad mrvica vlasti prihvatiti sve ono sto im stvarni donosioci odluka za CG ponude – Vucic, Crkva Srbije i njihovi sateliti DF i Demokrate.

Sponzor

Najčitanije