Povežite se sa nama

Vijesti

DETALJI ZLOČINA U NIKŠIĆU: Mrdak probao da spriječi pljačku pa ubijen

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Navodno su dvojica radnika obezbjeđenja pala, a Mrdak se uhvatio u koštac sa jednim od napadača koji je, navodno, iz neposredne blizine pucao i pogodio Mrdaka u grudi

Ljubiša Mrdak, koji je radnik firme Security Gard Montenegro, pokušao je da spriječi pljačku koja se jutros dogodila ispred nove pošte u Nikšiću, ali je nažalost tom prilikom ubijen.

Kako su očevici kazali, kada je ispred pošte stalo vozilo za transport novca iz džipa bosanskih registarskih oznaka izašla su trojica maskiranih, naoružanih razbojnika, koji su brzo prišli radnicima obezbjeđenja, poprskali ih biber sprejom i počeli ih udarati kundacima.

Navodno su dvojica radnika obezbjeđenja pala, a Mrdak se uhvatio u koštac sa jednim od napadača koji je, navodno, iz neposredne blizine pucao i pogodio Mrdaka u grudi.

Za to vrijeme, druga dvojica pljačkaša su džakove sa novcem ubacivali u džip kojim su došli. Prema izjavama očevidaca, pljačkaši su imali na sebi duže kabanice i kapaljuče.

Zapaljeni automobil pljačkaša policija je pronašla na sporednom putu u mjestu Poklonci, ispod regionalnog puta (zaobilaznica) koji od Nikšića vodi do Šavnika i Plužina.

Zapaljeni džip
Zapaljeni džipfoto: Svetlana Mandić
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sponzor

Najčitanije