Povežite se sa nama

Vijesti

KAMPANJA Ćerka Krivokapića u Mojkovcu okupila aktiviste Fronta i Demokrata: Nije došla da preseli biznis iz Beograda, sigurno!?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Spekuliše se da bi premijer Krivokapić uoči izbora u Mojkovcu mogao da napravi lokalnu partiju kao u Nikšiću

U Mojkovcu će se 5. decembra održati redovni lokalni izbori.

Aktivnosti partija za sada se odnose na konsolidovanje opštinskih i mjesnih odbora uoči starta kampanje, koja se očekuje tokom narednog mjeseca.

Međutim, u tom gradu gdje većinu ima opoziciona Demokratska partija socijalista, posljednjih dana je bilo intenzivno.

U jednom od mojkovačkih lokala održan je sastanak ćerke premijera Zdravka Krivokapića, Jelene sa aktivistima Demokratskog fronta i Demokrata. Pogledajte sliku.

Iako na državnom nivou Krivokapić ima jako loše odnose sa predstavnicima Fronta vjerovatno se uoči izbora u Mojkovca žele spustiti tenzije, ili je u pitanju “vrbovanje” odnosno moguće je da premijer napravi neku “ad hok” partiju koja bi učestvovala na lokalnim izborima, kao što je to urađeno u Nikšiću. Podsjetimo, tada je njegova tadašnja savjetnica Gordana Radović bila na čelu pokreta ”Ne damo Nikšić” čiji su se funkcioneri pridružili Demokratama na izbornoj listi.

Rok za dostavljanje izbornih lista za  izbore u Mojkovcu je 10. novembar.

Nije zbog biznisa

Fotografija ćerke Krivokapića objavljena je na društvenim mrežama gdje korisnici nijesu imali dilemu zašto je ona boravila u Mojkovcu samo 40-dana uoči održavanja izbora.

Po običaju bilo je i duhovotih komentara poput onih “sigurno, nije došla da preseli kozmetički biznis iz velegrada Beograda u Mojkovac”. Bilo je i komentara “uzela olovku i bilježi zahtjeve. Tata joj je autoritet u Vladi pa može završiti sve. Inače se petlja svuda. Imala je sastanak i sa Đilasom u PG”. Donosimo neke od reakcija.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije