Povežite se sa nama

Vijesti

KATNIĆ: Postupam zakonito, može me prisluškivati ko hoće

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Gospodin Grahovac nije dostojan vojne etike pukovnika Milenka Pavlovića, niti etike Petra Petrovića Njegoša i njegove: ‘ko posrne, mudrovat mu brane’,” kazao je glavni specijalni tužilac

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je da izjava generala u penziji, analitičara Blagoja Grahovca, povodom slučaja navodnog pronalaska prislušinh aparata u zgradi Specijalnog državnog tužilaštva, ne zaslužuje pažnju javnosti.

“Nezavisno od toga želim da poručim da me kao specijalnog tužioca mogu prislušukivati i oni prije i oni poslije, ali da je to za mene bez značaja, jer kao Glavni specijalni tužilac postupam zakonito”, navodi se u reagovanju koje je medijima dostavila portparolka SDT-a, specijalna tužiteljka Sanja Jovićević.

“Gospodin Grahovac nije dostojan vojne etike pukovnika Milenka Pavlovića, niti etike Petra Petrovića Njegoša i njegove: ‘ko posrne, mudrovat mu brane’,” zaključio je Katnić u reagovanju na današnji tekst “Vijesti”.

Grahovac je ocijenio da je Katnić prisluškivan samo da bi se provjerilo da li je dosljedan u služenju politici Demokratske partije socijalista (DPS).

Na pitanje – kakva poruka je poslata građanima time da se specijalni državni tužilac prisluškuje, Grahovac je odgovorio da je poruka: “Svi ste na oku, ili na uhu”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije