Connect with us

Vijesti

OD SJUTRA: Počinju razgovori o rekonstrukciji Vlade?

Published

on

Premijer Zdravko Krivokapić počinje razgovore sa predstavnicima partija parlamentarne većine o najavljenoj rekonstrukciji Vlade, a za sjutra su planirani odvojeni sastanci sa dijelom njih, saznaju “Vijesti”

Krivokapić će se najprije u petak sastati s čelnicima koalicije koju je predvodio na parlamentarnim izborima prošle godine – Demokratskog fronta (Nova, DNP i PzP), Socijalističke narodne partije i Prave Crne Gore.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, Demokratama i Građanskom pokretu (GP) URA do juče popodne nije stigao premijerov poziv, ali su te partije obaviještene o sastancima koje on organizuje.

Sjednica Glavnog odbora GP URA, koja je bila planirana za ovu sedmicu i na kojoj je ta stranka trebalo da se izjasni o premijerovom predlogu rekonstrukcije Vlade, odgođena je za narednu nedjelju zbog službenih obaveza predsjednika i vicepremijera Dritana Abazovića.

Iz GP URA prethodno su saopštili da će prihvatiti dijalog o rekonstrukciji, s tim što upozoravaju da nisu za ulazak političara u Vladu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije