Povežite se sa nama

Vijesti

SVETOSAVSKI ATAK NA SLOBODU GOVORA: Nevenka prijavila policiji portal Aktuelno zbog prenošenja posta Obrena Medenice

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

O podnijetoj prijavi redakcija portala Aktuelno je saznala kada je jutros inspektor UP pozavo glavnog i odgovornog urednika portala da u svojstvu odgovornog lica da izjavu zbog navedene prijave Bošković-Ćirović

Funkcionerka Demokratske Crne Gore Nevenka Bošković-Ćirović podnijela je prijavu Upravi policije protiv građanskog aktiviste Obrena Medenice i portala Aktuelno i to ni manje ni više nego zbog objave na društvenoj mreži Facebook.

Podsjetimo, funkcionerka Demokrata Bošković-Ćirović je bivša novinarka RTCG-a, a u javnosti je poznata po svojim tvrdokornim vjerskim stavovima i sklonošću ka zilotizmu.

O podnijetoj prijavi naša redakcija je saznala kada je jutros inspektor UP pozavo glavnog i odgovornog urednika portala Aktuelno Balšu Kneževića da u svojstvu odgovornog lica da izjavu zbog navedene prijave Bošković-Ćirović.

Knežević je obaviješten da je Bošković Ćirović podnijela prijavu protiv Medenice i portala Aktuelno koji je njegov Facebook status prenio pod naslovom ”Medenica: Za ”srpsku novu” uz suzavac, da Hram bude pun ko šipak i da od sreće igraju mošnje Rista Sotone”.

”Ne znam za sad koja je vrsta prijave u pitanju i što je tačno moglo da zasmeta bilo kome u jednoj šaljivoj objavi gospodina Medenice. Možda pominjanje Amfilohija Radovića i SPC, saznaćemo sjutra nakon što budem razgovarao sa nadležnim osobama u policiji”, rekao je Knežević komentarišući ovu prijavu.

On je naglasio da sumnja da je ovo ”nastavak progona koji potajno već duže vremena sprovodi jedna parapolitička organizacija koja se predstavlja kao crkva i obavještajne ispostave strane države koje se predstavljaju kao mediji”.

Podsjetimo, ispostava srbijanske Bezbjednosno informativne agencije (BIA) koja se u Crnoj Gori vodi pod kodnim imenom ”portal IN4S” već je blatio našu medijsku kuću na veoma prizeman i prilično nepismen način zbog prenošenja objave Medenice.

Medenica je u svom postu koji smo prenijeli naveo ”da bi volio da ispred Hrama u Podgorici za Novu godinu bude parkiran pun šleper suzavca, da ga osvešta otac Gojko, a na svakom patronu ćirilicom da piše neka lijepa novogodišnja, pravoslavna, želja”.

”Volio bih sa drugovima, kroz onu rupu na vratima, da ubacujem te  želje u hram cijelu noć”, poručio je Medenica u postu.

Izvor: Aktuelno.me

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Vjecna moja
Vjecna moja
12.10.2021. 22:01

OPET OVA ,
Nemože da ćuti “ srpski nije ćutati” /čuvena izreka N.Ćirović /
O.Medenica —SJAJNE komentare iz dijaspore…
CRNOGORAC !
komentari O.M.istiniti i ne vrijeđaju nikoga sem ovakve
ostrašcene -novopečene “svetosavce “…

flamantes
flamantes
12.10.2021. 23:42

Nensi a da se obratiš za stručnu pomoć čikama u bijelom? Mogli bi to umjesto nje učiniti njezini bliski i kolege.

Sponzor

Najčitanije