Connect with us

Vijesti

ZAKONODAVNA VLAST UDARILA NA IZVRŠNU: Žestok sukob Milačića i Praščevićke u Vladi, obezbjeđenju rekla da ga više ne puštaju bez najave

Published

on

U zgradi Vlade došlo je do žestokog sukoba zakonodavne vlasti oličene u poslaniku bez kluba Marku Milačiću i izvršne vlasti koju je predstavljala generalna sekretarka Vlade Žana Praščević Milačić, ujedno i supruga dotičnog reprezenta Skupštine

Trenutna vlast koju su u Ostrogu prošle godine sastavljali predstavnici crkve Srbije, zvaničnog Beograda, NVO i paramedijskog sektora, potpuno se raspada i čini se da su prijevremeni izbori  neizbježni.

Izvršna vlast na čelu sa opijenim vjerskim fanatikom Zdravkom Krivokapićem već odavno ne funkcioniše i vodi državu u propast, dok se zakonodavna oličena u Skupštini Crne Gore svela na isprazni rad Odbora bez ikakvih konkretnih rezultata.

Pregovori vladajuće većine su u kolapsu, više ne prolaze ni isprazne baljezgarije o ”korupciji  i kriminalu bivše vlasti” i čini se da se trenutna izdajničko-teokratska vlast destruktivaca održava samo zahvaljujući trulim kompromisima i patološkolj ljubavi prema foteljama.

Kao da sve ovo nije dovoljno, vlast je potresao još jedan skandal ”epskih razmjera”, kako su ga naši sagovrnici iz vrha Vlade okarakterisali.

Kako su kazali izvori iz vrha izvršne vlasti, prije desetak dana u zgradi Vlade došlo je do žestokog sukoba zakonodavne vlasti oličene u poslaniku bez kluba Marku Milačiću i izvršne vlasti koju je predstavljala generalna sekretarka Vlade Žana Praščević Milačić, ujedno i supruga dotičnog reprezenta Skupštine.

Prema riječima naših dobro upućenih izvora dotični predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti imali su žestoku svađu u hodniku zgrade Vlade, a razlog je krajnje bizaran – ljubomora.

”Poslanik Milačić došao je u zgradu Vlade i obezbjeđenje ga je, iako nenajavljenog, propustilo jer je što bi se reklo ‘domaći’. Kada je otišao do kancelarije svoje supruge Žane Praščević, vrata njenog kabineta su bila zaključana. Milačić je lupao dok generalna sekretarka nije otvorila. Međutim, kada su vrata otvorena u hodnik je izletio zamjenik generalne sekretarke Nikola Kandić, što je veoma iritiralo Milačića koji je napravio scenu u hodniku”, rekli su naši izvori.

Kako nam je rečeno Milačić i Praščević napravili su haos u hodniku Vlade.

”Na kraju je generalna sekretarka zabranila obezbjeđenju da puštaju njenog supruga da ide u njenu kancelariju bez prethodne najave”, rekli su naši izvori.

Podsjetimo, portal Aktuelno pisao je o veoma bliskoj relaciji Žane Praščević – Milačić i njenog zamjenika Kandića, a spekulisalo se da je njihova bliska poslovna sradanja i ranije izazivala izlive ljubomore kod poslanika Milačića.

Ipak, kako saznajemo iz izvora bliskih kabinetu premijera Zdravka Krivokapića, ovaj incident neće ugroziti odnose zakonodavne i izvršne vlasti, jer ni jedna ni druga i onako ne funkiconišu, a njihova saradnja je lišena bilo kakvog sadržaja zbog nesposobnosti kadrova sa obje strane i beznadežno haotičnog stanja u kome se nalaze.

2 Comments

2 Komentara

  1. GRAĐANSKI

    28.10.2021. at 20:40

    SJAJNO NAPISANO!

  2. flamantes

    29.10.2021. at 00:31

    A što se ovo čini

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije