Connect with us

Zdravlje

IVAN MIRKOVIĆ: Rekonekcija – Energija koja utiče harmonično na tijelo i um

Published

on

Dr Erik Perl je 1993. godine otkrio mogućnost interakcije sa informativnim i inteligentnim frekvencijskim opsegom koji harmonično utiče na tijelo i um. U razgovoru za portal Luča, sertifikovani praktičar energetske metode Rekonekcija (eng. The Reconnection), Ivan Mirković, kazao je da priroda tog posla danas prepoznata pod tačnim i nezavisnim podnazivima kao ~ Rekonektivno iscjeljivanje™ i Lična rekonekcija™.

Naravno, ti podnazivi nijesu potpuno nezavisne stvari. U njima zapravo postoji uzajamno preplitanje, ekspanzija i rast. Rekonektivno iscjeljivanje™ orijentiše se na iscjeljivanje tijela i uma dok Lična rekonekcija™ koristi osobi da nadogradi, usmjeri i ubrza njene umne i tjelesne potencijale, kao i da razumije njen životni tok”, ističe Mirković.

Priroda navedenog frekvencijskog opsega je realna, mjerljiva i naravno može se osjetiti”, govori Ivan Mirković koji se tom metodom bavi od 2014. godine kada je otpočeo profesionalnu obuku i postao jedan od najmlađih učenika Dr Erika Perla.

Mirković predočava da za to postoje prikladne reference mnogih renomiranih naučnika poput dr Konstantina Korotkova, dr Vilijama Tilera, dr Geri Švarca i dr Hirošija Motojame, koji su eksperimantalno, u kontrolisanim laboratorijskim uslovima koristeći naučnu metodologiju, konstatovali da je on protkan sa tri vitalna elementa – energijom, svijetlom i informacijom.

Interakcija sa tim frekvencijskim opsegom, utiče harmonično na srčane i moždane talase, uvećava nivo kiseonika u krvi, revitalizuje i energizuje tijelo, uvećava energetski potencijal koji tijelo emituje, zatim omogućava viši nivo svijetlosne koherentnosti između tjelesnih ćelija, umiruje nervni sistem, usklađuje lijevu i desnu moždanu hemisferu, ubrzava metabolizam i imunitet organizma, pospješuje mikrovaskularni protok krvi, ubrzava zacjeljenje tijela poslije povreda i operativnih zahvata, restruktuira i regeneriše DNK-a lance, uz poseban harmoničan uticaj na biljke i životinje”, objašnjava Ivan Mirković.

Prema njegovim riječima, laboratorijski eksperimenti ukazuju da se uz taj energetski potencijal list otkinut od matične grane može održati u životu tokom devedeset dana, a prirodno odumiranje istog se zbiva u roku od sedam do deset dana.

Takođe, kada se toplotom ili elektricitetom u nauci šokiraju DNK (Dezoksiribonukleinska kiselina), lanci oni se odmotavaju. Kada se izlože potencijalu frekvencija, oni se ponovno uvijaju u spiralu.  Tokom eksperimenata, primjećeno je da interakcija zapravo ispravlja oštećenja koja su od ranije postojala u DNK uzorku. Eksperimenti tako ukazuju da potencijal frekvencija ima direktan uticaj na DNK kod ljudskog bića”, pojašnjava sertifikovani praktičar energetske metode Rekonekcija, Ivan Mirković.

Kao primjer ističe i njegova nezavisna amaterska mjerenja i eksperiment u Beogradu, u aprilu 2015 godine, koji je koristio da se predstavi potencijal i efekat energije prije i posle interakcije sa njom. U toku eksperimenta korišćen je poseban aparat za snimanje energetskog otiska ruke (tzv. Elektrografija”, “Elektrofotografija” ili “Fotografija s koronskim pražnjenjem).

Poslije kratkog teorijskog uvoda izveo sam tridesetominutnu seansu Rekonektivnog iscjeljivanja™ djevojci volonteru koja je imala konkretan zdravstveni izazov – akrofobiju (strah od visine). Nakon interakcije sa energijom, djevojka je osjetila momentalnu tjelesnu energičnost, umnu relaksaciju, a mogla je i da koristi pokretne stepenice bez osjećaja nervoze i panike. Fotografija energetskog otiska prstiju njene ruke prije i poslije seanse je predočila da se njen tjelesni energetski potencijal evidentno uvećao nakon interakcije sa  frekvencijskim potencijalom tj. energijom”, istiće Mirković.

Dizajn tijela i uma je perfektan i inherentan Univerzumu, tako da sam sebe organizuje i re-organizuje.

Nije mu potrebno dodavati nešto kako bi bio još potpuniji. Ne treba nikakvu interferenciju. Ono što interakcija sa Rekonektivnim frekvencijama zaista čini, je to da nezdravi materijali (energetski, misaoni, emotivni) koji su potisnuti u tijelu i umu u vidu interferencija, počinju da izlaze van. Tada, budući da je nivo interferencija vidno umanjen, tijelo i um koriste vlatitu inteligenciju i nesmetano uvode te momente u prikladnu harmoniju”, naglašava Ivan Mirković.

Sagovornikova perspektiva ukazuje da poslije interakcije sa tim frekvencijskim opsegom osoba prima energetsku punoću i zatim počinje da živi više u integritetu sa tom istinom.

Iz te perspektive, ona se vidno mijenja na misaonom, emotivnom, energetskom i tjelesnom nivou. Ona postaje vitalnija, energičnija, produktivnija, fleksibilnija, komunikativnija, svijesnija, duševnija, istinitija. U vezi je primanje punog potencijala. Rekonekcija sa originalnom energetskom punoćom tijela i uma”, kaže Ivan Mirković.

On predočava i da se interakcija sa tim frekvencijskim potencijalom  (Rekonektivno Iscjeljivanje™) može izvoditi i na daljinu uz isti efekat i kvalitet kao i tokom seanse uživo bez obzira gdje se osoba zapravo nalazi na planeti  tako predstavlja i odličnu opciju za osobe koje ne mogu putovati.

U vezi je transfer informacija energijom, tako da efekti su potpuno isti prilikom seanse uživo ili seanse na daljinu

Nastavlja i ukazuje da prema procjenama eksperata, u prosječnom ljudskom tijelu ima oko 7 kvadrilijardi atoma.

Budući da se energija ne ograničava uticajima materije, atomi mogu da komuniciraju nelokalno, iako su u odvojeni hiljadama kilometara. Tako da, mi smo zapravo neprekidno uronjeni u moru energije, i iz te perspektive, informacija unutar energije ne putuje. Ona uvijek djeluje nelokalno i trenutačno”, zaključuje Mirković i podsjeća da je Rekonekcija u Crnoj Gori tek krenula da pravi prve korake te da su se mnoge osobe uvjerile u njenu efikasnost i efekte.

Van Crne Gore, priroda Rekonekcije i posla u vezi nje planetarno je priznata. Pripada integrativnoj i komplementarnoj zdravstvenoj brizi. Uz Rekonekciju, mi se podsjećamo ko smo zaista i ne postoji pogrešan trenutak da se priđe dobroj energiji. Gdje god da počnete, ona će Vas odvesti do mjesta na kojem treba da budete”. 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije