Connect with us

Ekonomija

TUZI: Ugostiteljski objekti ne rade do ponedjeljka

Published

on

Ugostiteljski objekti u Tuzima jutros ne rade, nakon jučerašnjih razgovora koje je predsjednik Opštine Nik Đeljošaj imao sa zvaničnicima u Vladi.

Takođe, danas se saobraća normalno na putu Podgorica-Božaj bez zastoja.

Reporter Jutarnjeg programa TVCG iz Tuzi je javio da je u toj opštini jutros potpuno drugačija situacija u odnosu na jučerašnji dan. Kafići ne rade, ugostiteljski objekti su zatvoreni, a bašte lokala su prazne.

Ekipa TVCG je takođe u Tuzima zatekla manji broj prolaznika na ulicama, a saobraćaj je u potpunosti normalizovan, nakon jučerašnje višesatne blokade međunarodnog puta prema Albaniji.

TVCG nije zatekla ni prisustvo policije u Tuzima.

Podsjećamo, lokali u Tuzima će biti zatvoreni do ponedjeljka ujutro, a do tada Vlada treba da donese nove mjere, kojima će se omogućiti rad ugostiteljskih objekata u toj Opštini.

“Ukoliko se mjere ne promijene, ugostitelji će otvoriti lokale u ponedjeljak, odlučeno je sinoć na sastanku lokalne uprave sa ugostiteljima, saznaje Pobjeda.

Tu informaciju sinoć je na Fejsbuk profilu predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, koji je pozvao građane da poštuju donijete epidemiološke mjere do ponedjeljka kada bi Institut za javno zdravlje i Savjet za borbu protiv koronavirusa trebalo da razmotre njihovu korekciju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije