Connect with us

Vijesti

Luksuz i udobnost u srcu divlje ljepote

Published

on

Mala Crna Gora poznata po velikim prirodnim ljepotama već je prepoznata u mnogim djelovima svijeta kao idealna turistička destinacija, gdje u jednom danu možete iskusiti sve od čari prelijepih plaža i bistre morske vode, pa do izvorne ljepote planina koje odišu netaknutom prirodom.

S obzirom na to da je gotovo cijela država pokrivena prelijepim planinama nije ni čudo što se Crna Gora sve više profiliše kao jedna od najtraženijih zimskih turističkih destinacija.

Ako govorimo o zimskom turizmu i ski sportovima, ne možemo a da ne pomenemo Kolašin i Bjelasicu koja se nalazi u samom srcu Crne Gore.

Ova prelijepa planina koja živi tokom cijele godine, je karakteristična po svom kružnom izgledu, dobroj prohodnosti, prelijepim šumama, netaknutoj prirodi, ali i sve razvijenijoj ski infrastrukturi koja je idealna za lljubitelje zimskih sportova.

Zamislite da imate mogućnost da boravite u isto vrijeme okruženi netaknutom prirodom jedne od najljepših planina, a da su vam dostupne sve mogućnosti najvećih svjetskih ski centara!

Grand Chalet Hotel Kolašin 1450, K16 Resort 1600 i Hotel Q vam nude upravo to! Luksuzne apartmane koji se nalaze tik uz staze najljepših i najopremljinijih ski rezorta Kolašin 1450 i Kolašin 1600.

Oba hotela posjeduju originalan i luksuzan enterijer i eksterijer koji pružaju osjećaj udobnosti i topline sa prelijepim pogledom i direktnim pristupom ski stazama.

Aktideal je platforma koja vam omogućava pregled cjelokupne ponude u sklopu hotela Grand Chalet Hotel KolašinaHotela Q i K16 Resort.

Posjetite Aktideal platformu i saznajte više, ulaskom na profil pomenutih hotela. Kratka deskripcija će biti samo uvod u ponudu luksuznih hotelskih jedinica.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije