Povežite se sa nama

Zanimljivosti

PREDSJEDNIK OPŠTINE SA MASNICOM: Da li je Šubara izvukao deblji kraj u ritualnom rvanju sa veprom!?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi predsjednik Opštine Nikšić Marko Šubara Kovačević sa masnicom ispod lijevog oka!?

Pojedini korisnici društvenih mreža objavili su da je modrica navodno nastala nakon što se mlada neočetnička nada iz Nove srpske demokratije (NSD) posvađala sa svojim vozačem.

Ove informacije portal Aktuelno nije uspio da potvrdi, tako da sve ostaje na nivou neprovjerenih spekulacija.

Međutim, kako nam je MEGAEKSLUZVINO kazalo više kredibilnih izvora, spekuliše se da je takozvana ”šljiva” ispod Kovačevićevog oka nastala nakon upražnjavanja drevnog neočetničko-svetosavskog ritualna ”rvanja sa veprom”.

”Rvanje sa veprom je drevni neočetnički ritual, gdje mladi četnik hvata vepra i bori se sa njim da bi dokazao da je dostojan da bude nosilac ravnogorske tradicije. Sumnja se da je ‘šljiva’ na Kovačevićevom oku nastala upravo nakon jednog takvog rituala”, kazali su naši izvori.

Ističu da se Šubara ovom ritualu podvrgao u jednoj šumi u okolini Straševine, kao i da je među svjedocima njegovog podviga bilo više podostroških monaha – velikomučenika.

Međutim, naši izvori govore da treba biti veoma oprezan, jer se radi o informacijama koje nije moguće provjeriti kod neutralnih izvora.

U svakom slučaju, predsjedniku Opštine Šubari uredništvo portala Aktuelno želi brz oporavak uz nadu da je vepar izvukao deblji kraj u ovom ritualnom podvigu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije