Connect with us

Politika

Abazović je četnik i svetosavac, zakleo se na vjernost srBstvu!

Published

on

Iskompleksirani mini-Duče, za koga se sumnja da je saradnik srbijanske BIA-e, potpredsjednik odlazeće vlade Dritan Abazović sinoć je potvrdio sumnje koje već duže vremena kruže javnošću – da je svetosavac i ”pošteni” albanski četnik po ugledu na Rahmana Morinu.

On je sinoć u restoranu na Bioču u društvu predsjednika Opštine Budva, svetosavskog uzurpatora i nejpoznatijeg regionalnog bageriste Marka Bata Carevića, popova svetosavske sekte koja se vodi pod kodnim imenom Srpska pravoslavna crkva i članova pravoslavnih bratstava, četnikovao i šenulčio uz velikosrpski melos!

Na proslavi su bili i prvaci velikosrpstva u Crnoj Gori, profesionalni Srbi Andrija Madnić i Jovan Vučurović iz Nove srpske demokratije.

Na video snimcima koji su objavljeni, u slavljeničkoj atmosferi, prisutni su uz uzdignute ruke i skupljena tri prsta horski pjevali pjesmu “Veseli se srpski rode”, koja je poznata kao ritualni melos za raspoznavanje svetosavaca, a za jednim od stolova bio je i Abazović.

Kako saznajemo, Abazović se sinoć zakleo na vjernost srBstvu!

Među okupljenima su bili članovi pravoslavnih bratstava “Stupovi”, ali i “Noćni vukovi” poznati  po bliskim vezama sa Rusijom.

Zapravo, kada su u pitanju “Noćni vukovi”, pokrovitelj njihove matične ruske organizacije je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Stoga se postavlja pitanje da li je Abazović druženjem sa njima poslao poruku da podržava rusku agresiju na Ukrajinu?

Abazović je sinoć ekspresno pokušao da se nevještim saopštenjem izvuče iz ove duboko kompromitujuće situacije, navodeći da ”kada su ga ispred RTCG 21. januara dočekali demonstranti, tokom razgovora obećao je da će doći na njihov skup i podržati humanitarnu akciju koju su organizovali”. Moraćemo da se saglasimo – bijedan izgovor.

Posebno iz razloga što je okupljanje bilo zapravo obilježavanje srpske slave Sveti Simeon Mirotočivi. U narodu poznat kao Stefan Nemanja. Ili u srpskoj mitologiji važeći ujedinitelj srpskih zemalja i slično…

Na snimku se ipak vidi da je Abazović uživao u štimungu nakon što je konačno sebi dao oduška i ispoljio velikosrpske tendencije.

Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, Abazović se na proslavi svečano zakleo na vjernost srBstvu pred svojom istinskom braćom.

Ovim je potvrđeno pisanje portala Aktuelno koji već duže vremena ukazuje da je Abazović ”pošteni Albanac Aleksandra Vučića”, koji je sinoć sebi samo dao oduška u prisustvu velikosrpske braće. Nakon sinoćnjeg skandala dodatno su podgrijane sumnje da je Abazović agent srpske obavještajne službe BIA.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije