Povežite se sa nama

Komentar

BEČIĆEVA STOLICA: Nedostajaće mi Ljaljo, brutalna je laž da su ga pajserom odvajali od mene!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Piše: Balša Knežević

Nebo se otvorilo, kamen je zaplakao, milostiva ikona presvete Majke Bogorodice puštila je mirotočivu suzu bogobojažljive tuge nakon što se u poneđeljak veče u Skupštini Crne Gore desila najveća nepravda u istoriji civilizacije još od raspeća sina božijeg Isusa Hrista.

Poslanici crnogorskog parlamenta, u nadasve aktu nezapamćene, prebrutalne, nezabilježene, teško opjevljive političke megakorupcije smijenili su juče na pravdi boga, predsjednika Skupštine, svetosavsko-građanskog pravednika Aleksu Bečića.

Ljaljo Balabanski, kako ga je narod iz milošte prozvao zbog njegove neodoljive ruralnosti koju je prikrivao maskom površnog, ulickanog demagoga,  na poziciju predsjednika Skupštine, po preporuci iz manastira Ostrog,  izabran je 23. septembra 2020. godine i na funkciji je proveo 502 nezaboravna dana!

Balabanski se sinoć sa teškom mukom u srcu i sjetom u duši oprašato od fotelje, ili preciznije rečno tapacirane, drvene stolice obložene kožom, a crnogorskoj javnosti se činilo da je spreman da otegne svoj patetični govor nekih dva-tri mjeseca samo da bi što više produžio mandat na čelu Skuptšine.

Ljaljo i Stolica: Romansa vijeka…

Ne pomažu ni đedo, ni prepodobna Nevenka

Kuražili su ga Momo, Boris, duh pokojnog đeda, ali ništa nije pomoglo, pa čak ni potajne molitve konzulke, prepodobne Nevenke Ćirović koje su vrućom duhovnom linijom preko nebeske Srbije sprovođene direktno u crnogorski parlament.

I dok je Ljaljo izvodio bravure u nastupu koji su mnogi okarakterisali kao vrhunac patetike, frazerstva i prosipanja floskula, na trenutak se činilo da će poslanici i građani zaboraviti sve njegove brljotine i iz sažaljenja ga ostaviti da do kraja mandata grije meku kožu omiljene tapacirane stolice.

Međutim, brljotina je bilo previše i Beča Balabanski je morao da bude smijenjen u, kako bi to pres centar Demokrata formulisao, aktu nezapamećenog političkog korupcionaškog masakra!

Ljaljo će ostati upamćen po mnogo čemu – kao čovjek koji je iz bojkota Skupštine zasjeo u fotelju predsjednika, što je bio njegov prvi pravi posao. Njegovo predsjedavanje se svelo na pretvaranje parlamenta u kičeraj, mjesto samopromocije i fiktivnog dijaloga.

Beča se vraća u Balabane da bere paprike i pomidore

Ali iznad svega, Ljaljo će ostati upamćen kao predsjednik ”moderne podgoričke skupštine”, jer je u noći između 28. na 29. decembra 2020. godine  predsjedavao parlamentarnom sjednicom koja je ozakonila pljačku crnogorske imovine u korist SPC, usvajanjem izmjenjenog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Stolica skrhkana od bola

Zbog svih ovih ”zasluga”, zasigurno ima onih koji će žaliti nakon odlaska Ljalja Balabanskog. Ali nikoga odlazak Bečića nije pogodio kao njegovu tapaciranu kožnu, kako nam se predstavila, Stolicu Bečić.

Reporter portala Aktuelno uputio se jutros u zgradu crnogorskog hrama demokratije, poznatog kao Skupština, gdje smo željeli da razgovaramo sa stolicom, sada već bivšeg predsjednika Skuptšine Alekse Bečića.

Gospođu Stolicu zatekli smo skrhkanu od bola i jada nakon teške traume koju je preživjela sinoć kada je u brutalnom činu teške političke izdaje dupe Ljalja Balbanskog sklonjeno sa njene glatke kožne površine.

Teško mu pao rastanak od Stolice

”Bilo je teško gledati kako plaćenici DPS-a, duboke države, CIA-e, masona i svih onih koje je pobrojao Nebojša Medojević, u aktu prebrutalne političke korupcije, na beskrupulozan i neljudski način razdvajaju od mene mog Ljalja čija je pozadina tako elegantno srasla za mene ovih skoro godinu i po dana. Plakala sam čitavu noć, a čula sam i da je Beča bio neutješan i da je završio na infuziji”, rekla je Stolica reporteru portala Aktuelno.

Laž je da je radio pajser

Nakon što je izglasana smjena predsjednika Skupštine, po kuloarima su počele da kruže priče da su Aleksu Bečića vatrogasci i skupštinsko obezbjeđenje morali pajserom da odvajaju od kožne Stolice. Naš reporter upitao je gospođu Stolicu za komentar.

”To je gnusna laž koja je fabrikovana u DPS kriminalnim krugovima! Odlučno tvrdim da Ljalja nijesu odvajali pajserom od mene već je on džentlmenski prihvatio da sam podigne svoju pozadinu sa moje kožne podloge. Istina, vatrogasci i obezbjeđenje Skupštine su morali malo da ga povuku kad se zubima zakačio za moju drvenu nogu, ali to nije trajalo četiri sata kako se spekuliše, već samo tri i po”, rekla je Stolica.

Komentarišući kako joj se sviđa pozadina Bečićevog trenutnog nasljednika, Strahinje Bulajića, Stolica kaže da se toliko navikla na Beču da će joj biti teško da prihvati njegovog nasljednika ko god on bio.

”Išli smo zajedno svuda… Na gostovanjima se nije pojavljivao bez mene, u video razgovorima sa stranim funkcionerima sam uvijek bila uz njega. Da je ostao na mjestu predsjednika Skupštine, vodio bi me u Dubai… Ali dušmani koji ne žele dobro Crnoj Gori su sve pokvarili i uništili jednu ‘strastvenu ljubavnu priču’ dvoje mladih koja bi se sigurno završila brakom”, rekla je Stolica.

Protest za Beču i Stolicu

Stolica je pozvala sve ljude čistog srca da se sjutra okupe na bulevaru ispred njenog stana i podrže ljubav dvoje mladih.

Selfi Stolice za brz oporavak

”Nekako se još  uvijek nadam da će ljubav pobijediti, jer znam da me moj Beča volio više nego išta na svijetu, a i meni je bilo milo njegovo dupe koje je od balabanskog đilkoša i zemljoradnika, koji je u skraćene buce igrao fudbala po zetskih livada, izraslo u ovakvu demagošku gromadu. Zato svi sjutra ispred Skupštine i uz Daru sa Smokovca, pecivo, dvolitere i svetu srBsku trobojku u odbranu mog Beče i mene”, poručila je Stolica.

Kako saznaje reporter portala Aktuelno, za sad je izvjesno da će na protestu za odbranu Beče i njegove tapacirane stolice doći pristalice Demokrata i Marko Milačić Praščević iz Prave Crne Gore.

Kako saznajemo prisutnima će biti dostupno svinjsko pecivo, dvolitre piva, a najodlučniji će moći da se prijave da krajem sedmice idu autobusom za Kosovo da brane svetinje, pod uslovom da nijesu operisani.

Beči i Stolici uredništvo portala Aktuelno želi da prebrode sve nedaće koje su ih snašle u ovim teškim trenucima za parlamentarnu demokratiju i da trijumfalno ponovo nađu sreću u međusobnom zagrljaju tapacirane kožne postave i nježnog balabanskog dupeta.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
GRAĐANSKI
GRAĐANSKI
10.02.2022. 12:31

SJAJAN TEKST!

Sponzor

Najčitanije