Connect with us

Politika

MOJANOVIĆI KRENULI U OFANZIVU: Knežević na prijemu kod Dodika iskoristio Rajov kiks u borbi za prvog profi Srbina Crne Gore!

Published

on

Borba za prvog profesionalnog Srbina Crne Gore u 2024. godini postaje sve zanimljivija, a za to se pobrinuo mladi velikosrBski as iz Mojanovića, Milan Knežević.

Lider DNP- a Knežević i predsjednik opštine Zeta Mihailo Asanović prisustvali su večeras svečanom prijemu povodom 09. januara – neustavnog Dana Republike Srpske koji je upriličio predsjednik tog entiteta Milorad Dodik.

S obzirom da je gormada salonskog neočetništva, koja se nedavno vratila u borbu za prvog profesionalnog Srbina u Crnoj Gori, Andrija Mandić najavio da neće dolaziti u Banjaluku, može se reći da je Knežević iskoristio zicer koji će mu donijeti veliku prednost u daljoj borbi za velikosrBski tron.

Mandiću neće pomoći ni to što je poslao telegram čestitke Dodiku, ali ni to što delegacija njegove Nove srpske demokratije (NSD) prisustvuje ceremoniji obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske u Banjaluci. Delegaciju predvode poslanik i član Predsjedništva NSD Jovan Vučurović i funkcioner stranke Budimir Aleksić.

Kako smo već pisali, iako se činilo da će se borba za prvog profesionalnog Srbina Crne Gore u 2024. godini voditi između dva mlada zetska asa velikosrBstva – Milana Kneževića iz Mojanovića i Alekse Bečića iz Balabana, u 2024. godini ipak nas očekuju uzbuđenja jer se trka za ovu laskavu titulu veoma zakomplikovala.

Nakon što je doskorašnji prvi profesionalni Srbin Crne Gore, lider Nove srpske demokratije i jedan od lidera koalicije ZBCG, Andrija Mandić izabran za predsjednika Skupštine, činilo se da je tim postupkom predao tron prvog profesionalnog Srbina u Crnoj Gori. To je bilo osnovano pretpostaviti jer je preuzimanjem funkcije predsjednika parlamenta i potpisivanjem koalicionog sporazuma o formiranju nove vlasti, ovjerio izdaju svih svojih dosadašnjih ideala koje je zastupao kao pošteni crnogorski velikosrbin.

Portal Aktuelno tada je pisao da se tron profesionalnog srBstva sa sjevera Crne Gore i Mandićevog Šavnika  sigurno seli u Zetu – pitanje je samo da li u Kneževićeve Mojanoviće ili Bečićeve Balabane.

Međutim, najnovijim akcijama stari adut velikosrBstva u Crnoj Gori, Andrija Rajo Mandić, koji je do skoro bio poznat kao Rajo Evropa, pokazao je da neće tako lako prepustiti tron profesionalnog Srbina broj 1. Kneževiću i Bečiću.

Osim što insistira na uvođenju dvojnog državljanstva, koje bi vodilo srbizaciji Crne Gore i već vapi da srpski jezik postane zvanični, Mandić je nakon izbora u Srbiji napravio podvig koji ga je ponovo lansirao u stratosferu nebeskog srBstva.

Nećeš ti meni silaziti sa trona moja kolenice!

Vječiti poltron Beograda, na funkciji predsjednika Skupštine Crne Gore propisno je obrukao državu Crnu Goru, kada se u neđelju 17. decembra prošle godine obreo u društvu velikosrpske, nacionalističke klike predvođene autokratom na čelu srpskog kriminalno-terorističkog režima Aleksandarom Vučićem.

Mandić je noć proveo u izbornom štabu Vučićeve Srpske napredne stranke (SNS), gdje se slavila izborna pljačka koja je bila toliko očigledna da je to bilo presmiješno.

Nakon Mandićeve blamaže u Beogradu, gdje je propisno obrukao i državu Crnu Goru, on je od Raja Evrope, ponovo postao Andrija Kolenica ili Rajo Koljenica.

Međutim, Mandićevo odsustvo sa proslave neustavnog dana Republike Srpske u Banjaluci, iskoristio je mojanovićki as, koji se ponovo istakao kao favorit za titulu prvog profesionalnog Srbina Crne Gore.

U.P.A.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije