Connect with us

Vijesti

KATNIĆ: Ispitaćemo da li je Abazoviću nuđen novac

Published

on

Foto: PR centar

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je za Dan da će ispitati da li je bilo pokušaja političke korupcije u slučaju lidera GP URA i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

” Imajući u vidu da je Abazović to izjavio u četvrtak u emisiji kod Petra Komnenića, Specijalno tužilaštvo će u narednom periodu preduzeti određene aktivnosti radi provjere tih navoda. Mi još uvijek nijesmo u posjedu tog snimka, ali ćemo ga svakako narednih dana pribaviti i odlučiti da li ćemo uputiti poziv Abazoviću radi obavljanja razgovora u svojstvu građanina kako bi nam saopštio svoja saznanja”, rekao je Katnić za “Dan”.

Takođe će, kako je rekao, preduzeti sve ostale aktivnosti “da utvrdimo da li mu je i ko nudio novac, da li je u pitanju politička korupcija ili nešto drugo i da li je slučaj iz naše nadležnosti”.

Abazović je nedavno tokom gostovanja u emisiji “Načisto” kazao da su tačne informacije da mu je nuđen novac, 21 milion eura, ali nije želio da kaže i od koga.

Tim povodom reagovale su i vladajuće i opozicione partije, zahtijevajući od njega da saopšti ko mu je nudio novac, te da tužilaštvo hitno reaguje tim povodom.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije