Povežite se sa nama

Vijesti

SKANDAL: Spajić proglasio Republiku Srpsku za državu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kakvu poruku je ovim želio da pošalje Spajić nije jasno, ali je jasno da je i te kako upućen u činjenicu da pomenuti entitet nije odvojeni dio BiH već dio te nezavisne države

U dokumentu ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, Evropa sad, u uporednim podacima o minimalnoj zaradi, među državama regiona navedena je i Republika Srpska.

“Povećanjem minimalne zarade Crna Gora se od 1. oktobra nalazi na četvrtom mjestu u regionu po visini minimalne neto zarade. Naime, najveća minimalna neto zarada je u Republici Hrvatskoj 453 €, dok u Republici Srpskoj minimalna zarada iznosi 276 €. Nešto nižu minimalnu cijenu rada imaju u Republici Srbiji u iznosu od 275 €, Sjevernoj Makedoniji u iznosu od 243 €, dok je u Albaniji 247 €. U Federaciji Bosne i Hercegovine minimalna neto zarada iznosi 208 €”, navodi se u dokumentu.

Iz Programa Evropa sad
Iz Programa Evropa sad

Iako je i laicima poznato da je Republika Srpska entitet u BiH, ministar Spajić zajedno sa nezavisnim državama kao što su Srbija, Sjeverna Makrdonija, Hrvatska, Albanija, navodi i Republiku Srpsku.

Kakvu poruku je ovim želio da pošalje Spajić nije jasno, ali je jasno da je i te kako upućen u činjenicu da pomenuti entitet nije odvojeni dio BiH već dio te nezavisne države.

Iz Programa Evropa sad
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
GRAĐANSKI
GRAĐANSKI
07.11.2021. 09:53

Sve sama srbočetnička bagra i zastiđe Crne Gore.

Piro Duljovic
Piro Duljovic
07.11.2021. 14:55

Ne treba da nas to ništa čudi, jer su Spajići hercegovački Srbi. Većina ih zivi u trebinjskoj opštini, a jedan manji dio Crnoj Gori u Herceg Novom i Nikšiću.

Sponzor

Najčitanije