Povežite se sa nama

Fudbal

FK JEDINSTVO: Šta reći za momke koji su treniraju u blatu, igraju bez centa

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon sjajnog starta u 2.CFL i od juče preuzete 1. pozicije na tabeli, oglasili su se iz FK Jedinstvo.

Oni su saopštili da je vrijeme da se Bjelopoljci okrenu Jedinstvu!

Četiri godine borbe… Četiri godine snova… Četiri godine suza, krvi i znoja… Neka traje četiri sekunde, četiri dana, četiri nedjelje… ali smo dokazali da vrijedimo, da znamo i možemo. I kada su nas otpisali bili, kada su digli ruke od nas, kad su rekli da ne znamo, da ne umijemo, da ne zaslužujemo da nam ne pripada i da nikada ništa postići nećemo… mi smo broj jedan na tabeli 2.CFL.

Šta reći za momke, koji treniraju i presvlače se u blatu, koji su bez novca i sa velikim dugovanjima prema njima, bez svlačione, bez pomoćnog terena, bez prave podrške, bez razumijevanja onih koji bi trebalo da nas razumiju…

Šta reći, sem ćutati i pokloniti se njihovoj igri i borbi za svoj grb za svoj grad… Bez jednog prigovora, bez iednog štrajka ili negodovanja, bez jedne primjedbe ili zadrške, svi do jednog, ginu za svaku loptu za svaki bod i za radost svakog iskrenog navijača u Bijelom Polju.

Kapa dolje momcima i stručnom štabu i čestitke na fenomenalnoj igri i zasluženoj pobjedi protiv ekipe FK KOM u Podgorici. Velika tri boda u gostima i konačno zaslužena prva pozicija na tabeli.

Dragi Bjelopoljci, ovi su se momci nama dokazali, vrijeme je da se i mi svi zajedno dokažemo i pokažemo njima i konačno okrenemo glavu prema FK JEDINSTVO i pomognemo da se ovaj klub vrati na mjesto koje mu pripada! Bez podrske uglednih privrednika kao i svih građana BP, ova naša misija nije moguća. Podrška koju u kontinuitetu pruža lokalna samouprava, zbog dugova iz ranijeg perioda, do sada nije mogla biti veća, a već od naredne godine očekujemo znatno veći budžet za koji imamo podršku i obećanje od JU CENTRA ZA SPORT I REKREACIJU

Ogroman se napor ulaže kako bi završili infrastrukturne projekte bez kojih nema fudbala u BP. Realizacija pomoćnog terena se očekuje ubrzo kao i rekonstrukcija zapadne tribine, time ćemo kao lokalni tim, a uz veliku pomoć FSCG, pored reflektora zaokružiti najveći investicioni ciklus u sportskoj fudbalskoj infarstrukturi.

Samo ZAJEDNO možemo do cilja, zato se priključite JEDINSTVO SPORTSKOJ PORODICI, da zajedno slavimo sve naše uspjehe.

Izvor: CG fudbal

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije