Connect with us

Fudbal

GVARDIOLA: Posljednje na što mislim je tabela, sada je najbitniji meč sa Šefildom

Published

on

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola ne želi da upada u euforiju uprkos tome što je njegov tim zabilježio 11. uzastopnu pobjedu u svim takmičenjima.

Siti je deklasirao VBA 5:0, uz dva gola Gundoana i po jedan Kansela, Mareza i Sterlinga. Građani su sada prvi na tabeli sa 41 bodom, jednim više od gradskog rivala Mančester Junajteda.

„Tabela mi je trenutno poslednja stvar na pameti. Želim da dođem kući, da se odmorim u narednih nekoliko dana i da mislim samo o utakmici sa Šefild Junajtedom. Još je ostalo 19 utakmica do kraja ovog nevjerovatnog maratona. Gubićemo bodove i utakmice, ali važno je da ostanemo mirni – takvi smo ostali i kada smo bili na 12. mestu, bitno je da razumijemo zašto nijesmo pobijedili i da pobijedimo u sljedećoj utakmici. Ovo je Premijer liga, jako je teško za sve, ali sada jesmo u dobroj seriji“, rekao je Gvardiola.

Španski stručnjak kaže da je protiv VBA zadovoljan cijelom utakmicom osim početna dva-tri minuta.

„Tada nijesmo mogli da izađemo iz šesnaesterca, poslije je bilo dobro. Kretnje igrača unaprijed bile su dobre. Osim početka sezone i utakmice sa Lesterom, ne primamo mnogo golova, naši odbrambeni igrači sada su koncentrisani svih 90 minuta. Ruben i Džon, Ajmerik, svi“, dodao je Gvardiola.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije