Connect with us

Fudbal

JIRGEN KLOP: Manačesteru suđeno za dvije godine više penala nego nama za pet i po, drugi timovi bi za ovo dobili penal

Published

on

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je poslije poraza od Sautemptona u okviru Premijer lige dosta govorio o sudijama. Njemački stručnjak je ubijeđen da je Sadio Mane bar u dvije situacije morao da dobije penal.

Klop je posle poraza od Sautemptona najprije rekao da jeste tačno da je njegova ekipa loše igrala. Smatra da je njegov tim generalno bio loš i da tu nema nikakve nauke, ali je jedan dio svog intervjua poslije meča posvijetio ipak i sudijskim odlukama.

„Igranje rukom je djelovalo kao čist penal. Okrenuo sam se ka četvrtom sudiji rekao je da su već provjerili i da nije penal. Ono što je sudija Mariner uradio sa Maneom večeras, nisam siguran da je u redu iskreno. Čuo sam da sada Junajted ima više penala za dvije godine nego što sam ja imao za pet i po godina. Nemam pojma da li je to moja krivica ili kako to može da se desi uopšte”, rekao je Jirgen Klop koji je još malo pričao o nedosuđenim penalima.

„Najbolje situacije smo imali kada je Sadio imao loptu u nogama. Bilo ko ko kaže da on hoće da iscenira penal se šali. On uvijek pokušava da ostane na nogama. Imao je dvije situacije u kojima bi drugi timovi dobili penal. Igranje rukom, ne znam ko će to da mi objasni. U ovim situacijama nismo imali sreće”, kazao je menadžer Liverpula.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije