Connect with us

Fudbal

MOMAK POSLAO INSTRUKCIJE SVOJOJ DRAGOJ: Smiješ da me pozoveš samo kad je poluvrijeme

Published

on

Džordžija Holms iz Velike Britanije na društvenoj mreži Tiktok je pokazala pismo koje joj je uručio momak Džoel povodom Evropskog prvenstva u fudbalu.

“Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od momka u susret Evropskom prvenstvu u fudbalu”, napisala je uz video-snimak koji je lajkovalo skoro 50.000 ljudi.

Uvedeni su novi uslovi, rekla je.

“Ovo pišem kao dokument sa uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedjelje 11. jula. Sad ću navesti vaše uslove i odredbe”, počeo je muškarac ugovor koji je nasmijao mnoge.

Pravila, između ostalog, uključuju da neće biti “interakcije sa mobilnim telefonom”, osim ako je on ne pozove da joj kaže “da se vraća kući”.

Drugo pravilo glasi da ne smije da ga pita kada se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u kafiću. Klauzula tri joj ipak dopušta da pozove dečka kada je riječ o hitnim slučajevima.

Poruke može da mu šalje samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova “puna pažnja mora da bude usmjerena na igru”. Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno.

Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje prouzrokovano igrom ne smije da shvata lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholisanom stanju.

“Ako vjerujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi prijedlog, možete pozvati ili ugovoriti sastanak licem u lice kad god je to prikladno za vas. Hvala vam”, tako je glasila posljednja rečenica.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije