Connect with us

Fudbal

MULALIĆ: Moji igrači nemaju čega da se stide, premašili su sva očekivanja

Published

on

Mulalić / Foto: CDM

Dečić je izgubio priliku da dođe do prvog trofeja u klupskoj istoriji, međutim u taboru Tuzana svjesni su da je iza njih veoma uspješna sezona u kojoj je izboren izlazak na međunarodnu scenu.

Ekipa Edisa Mulalića sinoć je u Podgorici izgubila od Budućnosti 3:1 u finalu Kupa Crne Gore.

“Dosta intenzivna utakmica. Loše smo je otvorili, odmah gubili 1:0 nesrećnim golom, a i ostala dva smo sami sebi dali. Budućnost je ponovo pokazala kvalitet i zbog čega je bila dominantna u prvenstvu. Kad bolji pobijedi, možeš samo da čestitaš. Moji igrači nemaju čega da se stide, odigrali smo vrhunsku sezonu i premašili sva očekivanja”, izjavio je Mulalić.

Bosanskohercegovački stručnjak nije htio da govori o svojoj budućnosti.

“Vidjećemo, o tom – potom. Igračima svaka čast, kao i upravi, Opštini i svima koji su nas podržavali cijelo vrijeme. Prošle sezone smo bili u Drugoj ligi, ove došli do finala Kupa, na najveću scenu, ni igrači nijesu znali kako će reagovati na svu ovu situaciju. Vjerujem da ćemo naučiti nešto iz ovoga”, dodao je Mulalić.

Danilo Pešukić postigao je fenomenalan pogodak petom za 2:1.

“Čestitam Budućnosti na duploj kruni, bili su bolji i zasluženo slavili. Presudilo je prvih pola sata u kojima je Budućnost povela 2:0. Uradili smo sve da se vratimo, ali nijesmo uspjeli. Ipak, plasman u finale Kupa i izboren izlazak u Evropu su veliki korak za Dečić”, rekao je mladi reprezentativac Crne Gore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije