Connect with us

Fudbal

RADUNOVIĆ: “Ne mogu da opišem osjećaj sreće i ponosa”

Published

on

Najljepša noć u karijeri Rista Radunovića – lijevi bek Crne Gore ušao je u 66. minutu, a u 97. fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca donio našoj fudbalskoj reprezentaciji veliki bod na gostovanju Turskoj u kvalifikacijama za Mundijal (2:2)

“Ne mogu da opišem osjećaj sreće i ponosa nakon gola i rezulata. Mislim da nijesmo zaslužili da izgubimo, borili smo se i vjerovali, moja lijeva noga je donijela pravdu”,rekao je Radunović.

Radunović je dugo u reprezentaciji, ali je tek u posljednje vrijeme dobio pravu šansu.

Forma u nacionalnom dresu bila mu je promjenljiva, gol u Istanbulu mogao bi da ga lansira.

“Uvijek sam želio da dam više u reprezentaciji, znao sam da mogu. Dolaskom selektora Radulovića dobio sam slobodu, počeo da igram bolje… Nastaviću da pružam maksimum, kao do sada, vjerujem da ću biti sve bolji”, kazao je on.

Golom Radunovića naša selekcija izvukla je premiju u Istanbulu nakon što je gubila 2:0.

“Počeli smo dobro, ali smo primili dva gola iz brzih akcija. Vidjelo se, međutim, da možemo da igramo, da možemo da ne izgubimo. U nastavku je bilo je dosta prekida, nije se mnogo igralo, ritam je bio takav. Na kraju se sve dobro završilo.”

Smatra da će biti teško protiv Holandije u Ajndhovenu.

“Biće teško, moramo da se oporavimo, pa da skeniramo rivala, da vidimo šta je selektor spremio. Idemo meč po meč, moramo da vjerujemo u sebe i da se borimo do kraja”, zaključio je Radunović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije