Connect with us

Fudbal

SKUPA GREŠKA: Najskuplje plaćen igrač Ajaksa greškom nije prijavljen za Evropsku ligu

Published

on

Foto: Twitter

Napadač Ajaksa Sebastien Haler, koji je popularne Kopljanike pojačao u januarskom prelaznom roku kao najskuplje plaćen igrač u istoriji kluba, zbog administrativne greške neće konkurisati za nastupe u Evropskoj ligi.

Igrač iz Obale Slonovače u Amsterdam je stigao za 22,5 miliona eura iz West Hama i trebalo je da bude pojačanje za klub koji će se 18. i 25. februara suočiti s Lilleom u 1/16 finala Evropske lige, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Naime, prilikom ažuriranja liste i prijave novih igrača za takmičenje, Haler je bizarnom greškom izostavljen, a šta se tačno desilo nije jasno ni rukovodiocima Ajaxa.

“Haler je bio na listi, ali desila se administrativna greška. Nešto je pošlo po zlu s računarima.. U prvom redu za ovo smo odgovorni tehnički direktor Mark Overmars i ja. Naravno, ljudi griješe, ali ovo je vrhunska sportska organizacija i greška se nikada nije trebala dogoditi. Haler je, naravno, također vrlo razočaran, iako razumije da to nije namjerno učinjeno”, kazao je trener Ajaksa Erik Ten Hag, dodavši da postoji mala šansa da im  UEFA “oprosti” bizarnu grešku.

“Pokušavaćemo sve dok ima nade”, poručio je Ten Hag.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije