Connect with us

Fudbal

SUDIJE GURAJU REAL MADRID KA NOVOJ TITULI: Cio svijet vidio penal, sudije se pravile mrtve

Published

on

Miljenik sudija Real Madrid, sinoć je još jednom pobijedio. Ne bi bilo ništa čudno u tome što su Madriđani u gostima slavili protiv slabašnog Eibara da ponovo, ko zna koji put u ovoj i prošloj sezoni, nijesu imali dva igrača više: sudiju i svemogući VAR.

Ono što su vidjeli milioni gledalaca pored TV ekrana, nije vidio sudija, a VAR soba se pravila mrtva. Lopta je udarila u lakat Serhija Ramosa, penal je bio kao vrata, ali ne i za djelioce (ne)pravde. U tom trenutku, rezultat je bio 1:2. Čak i površna analiza pokazala bi da je ovo bio sedmi ili osmi put u ovoj sezoni da Madriđanima pobjedu donose sudije.

Sjetimo se meča protiv Barselone, kada je Ramos isfolirao pad nakon dodira Lenglea (nemoguć kontakt i po zakonima fizike), ali je ipak dosuđen penal kojim su Kastiljanci, u jeku nedmoćnosti Barselone, pri rezultatu 1:1, dobili poklon.

Da nevolja bude veća, dovoljno je na YouTube ukucati “Eibar vs Real Madrid penalty”, pa vidjeti da su i prije godinu, Madriđani na sličan način dobili poklon od sudija igrajući na terenu Eibara.

Onima koji imaju istančan osjećaj za pravdu, ostaje samo da prestanu pratiti Špansku ligu ili da se pomire sa tim da se Madriđanima ponovo sude pokloni, kao u doba diktatora Franka koji je bio veliki navijač tog tima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije