Connect with us

Fudbal

SUTJESKA: Zbog fejsbuk komentara zatražili pokretanje postupka

Published

on

Foto: FK Sutjeska

Fudbalski klub Sutjeska podnijela je zahtjev policiji da pokrene istragu povodom navoda Fejbsuk korisnika s imenima Ljubo Zugic i Rašo Gardašević, ističući da u optužbama koje su oni iznijeli ima naznaka o radnjama koje imaju elemente krivičnih djela. Riječ je o komentarima o navodnom podmićivanju trenera, “ugrađivanju” članova uprave u ugovorima fudbalera i nasupima igrača sa “DPS zaleđinom”

U komentarima na Fejsbuku na zvaničnoj stranici Sutjeske, vezane za vijest o sastanku Upravnog odbora kojoj je prisustvovao predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović, FB korisnika Raša Gardaševića zaključuje da “mlađi igrači koji hoće da dobiju šansu u seniorskoj konkurenciji moraju biti iz DPS porodica ili imaju zaleđinu u kojoj stoji DPS”.

Isti FB korisnik je upravni odbor kluba nazvao “tajnom organizacijom”, te da se, između ostalog, po gradu priča da “treneri u omladinskoj školi uzimaju novac od roditelja da bi forsirali djecu i gurali u reprezentaciju”, da se “stručni štab i uprava kluba ugrađuju u ugovorima”…

“Sam sam bio svjedok podmićivanju”, dodaje se u odgovoru FB korisnika Ljubo Zugic.

Zbog ovih komentara čelnici Sutjeske obratili su se policiji.

“Poštovana gospodo Ljubo Zugic Rašo Gardaševic, Imajući u vidu ozbiljnost optužbi iznesenih u Vašim komentarima, a vjerujući u Vašu dobronamjernost prema klubu, danas smo nadležnoj službi Uprave policije podnijeli Zahtjev da se pokrene postupak kojim bi se utvrdila istinitost Vaših navoda o izvršenim radnjama koje imaju elemente krivičnog djela. Želja nam je da, ukoliko se utvrdi tačnost, odnosno istinitost navoda, lica na koja se optužbe odnose budu adekvatno procesuirana. Nadamo se da ćete u ovom postupku dati svoj doprinos i nadležnim organima saopštiti sve podatke o kojima imate saznanje i radnjama kojima ste bili svjedoci, jer to predstavlja zajednički interes, i Kluba, i svih građana Nikšića”, navodi se u odgovoru sa zvaničnog profila FK Sutjeska.

1 Comment

1 Komentar

  1. Džikson

    24.12.2020. at 20:32

    Čitam o upravi sutjeske i trenerima u SUTJESCI. Neverovatno izjave ljudi. To mogu da kažem jer sa neko ko je radio sa mnogo klubova iz zemlje i inostranstva. I sa sigurnošću mogu reci da je ovo jedan od najboljih uprava i najpopularnijih. Upravi kojoj je na prvom mestu igrači pa sve drugo. Pa neka ih je klub tužio. A momci iz uprave uz vas sam vaš saradnik i prijatelj. Žikson

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije