Connect with us

Fudbal

TUMBAKOVIĆ: Pošto je dobio otkaz u Srbiji, sada se kaje zbog Crne Gore

Published

on

Foto: FSCG

Srpski stručnjak Ljubiša Tumbaković izjavio je da se kaje zbog načina na koji je napustio reprezentaciju Crne Gore.

Tumbaković je početkom juna 2019. godine odbio da vodi “sokole” u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Kosova, nakon čega je smijenjen.

“Moja reakcija je bila spontana i logična, da li je bila ispravna, pokazaće vrijeme. Mislim da nije bila ispravna. Sa ljudima u Crnoj Gori sam imao sjajnu saradnju, to je bio mini doživljaj i lijepa situacija svaki put kad dođem, a krivo mi je što se to desilo. Imao sam super konekciju sa Savićevićem i ostalima, mislim da je to bilo jedno razočaranje kod njih”, rekao je Tumbaković gostujući u jutarnjem programu na tv Nova S.

On je potom preuzeo selekciju Srbije, ali je smijenjen nakon poraza od Škotske u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo.

“Sve se mjeri kroz krajnji cilj, ako to nisi uspio, onda si neuspješan. Ja ne gledam tako, za sve je potrebno vrijeme. Pandemija je poremetila termine, u posljednjih 10 mjeseci nisam vidio nijednog igrača, nisam imao konekciju osim telefonsku, nisam mogao da putujem da ih pogledam, da pričamo. Nisam razočaran, ponosan sam na sve što sam uradio”, rekao je Tumbaković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije