Connect with us

Fudbal

VEŠOVIĆ OSTAO BEZ UGOVORA U POLJSKOJ: Supruga mu izvrijeđala klub

Published

on

Crnogorski fudbaler Marko Vešović (29) broji posljednje dane u varšavskoj Legiji u kojoj je donedavno bio ponajbolji igrač.

Poljaci našem reprezentativcu ne žele produžiti ugovor. Tamošnji mediji pišu da Legia ne želi zadržati Vešovića nakon objava na Instagramu njegove supruge Tamare.

Tamara Vešović žestoko je napala Legiju zbog odnosa prema Marku.

-Kada se najbolji fudbaler povrijedi zato što daje 101 posto klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku – je li to porodica? Kada mu kažete da ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije, je li to porodica? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman 80 posto zato što vi nemate doktora – je li to porodica? Kada mu kažete da prvo mora igrati četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minute – je li to porodica-, objavila je Tamara na Instagram storiju u nedjelju veče.

Čelnicima poljskog prvaka to se nije svidjelo i skroz su se ohladili od bivšeg desnog beka Rijeke. Vešović trenutno igra za rezervni tim Legije, u kojoj će ostati do kraja sezone, a onda postaje slobodan igrač. Poljaci dodaju da je igračev menadžer, Ivica Vrdoljak (bivši kapiten Legije), već bio u Varšavi kako bi dogovorio rastanak s klubom nakon tri godine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije