Connect with us

Sport

HRVATSKI NAVIJAČI IZNAJMILI AVION DA IDU NA UTAKMICU: Umjesto u Škotskoj, završili u Češkoj

Published

on

Foto: zadarski.hr

Hrvatski navijači s Dugog otoka juče su se zaputili u nevjerovatnu avanturu. Iznajmili su privatni avion i krenuli prema Glazgovu na utakmicu Hrvatske i Češke.

Kad su stigli u škotski zračni prostor došlo je obaviještenje da ga moraju napustiti zbog pravila vezanih za koronavirus. Nakon toga u avionu je nastalo silno razočarenje, stigli su tako blizu, a zapravo su bili daleko od gledanja utakmice uživo, prenosi priču Gol.hr.

Avion su povoljno iznajmili preko češke agencije. Od silnog razočarenje na kraj pameti im je bio povratak u Hrvatsku pa su zamolili pilota da ih odveze u Prag i završili su u pivnici Flek u kojoj je nastao Hajduk.

‘Lakše je bilo s njima se dogovoriti, nego s našim ženama da nas puste”, rekao je Sebastian Jagić Njare za Zadarski.hr pa dodao:

”Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je upravo obaviješten da moramo napustiti škotski vazdušni prostor jer zbog pandemije oni ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočarenje! Prvo, nećemo gledati utakmicu, a drugo, ‘ko će se od srama sad vratiti i utakmicu gledati iz Zadra? Iz Zemunika možda? Hahaha, to nije dolazilo u obzir.”

”Razmišljali smou avionu, gdje da kažemo pilotu da nas vozi. I odlučili smo da pitamo za dozvolu za ulazak u Češku. I evo nas u Pragu, tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima. Svašta se nama izdogađalo, ali izabrali smo Prag zbog kultne pivnice, Flek, gdje je osnovan Hajduk, tamo smo odlučili da gledamo utakmicu. A pilotu je bilo ok, on je ionako iz Praga došao po nas jutros u Zemunik”, rekao je strastveni navijač Hrvatske.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije