Connect with us

Košarka

ABA: Pavićević zadovoljan igrom i rotacijom

Published

on

Foto: KK Mornar/Mediapro

Poslije pobjede u Čačku, gdje je Mornar godinu u ABA ligi završio sa 10 pobjeda i samo dva poraza, trener barana Mihailo Pavićević nije krio zadovoljstvo.

“Čestitke mojim igračima na pobjedi i dobroj igri u većem dijelu meča. Lijepo je ovu godinu, koju ne pamtimo po dobrom, završiti na ovaj način. Drago mi je što su igrači na pravi način shvatili ovu utakmicu, jer sam upozoravao da je ovo jedno od najtežih gostovanja”, rekao je trener Mihailo Pavićević.

Pavićević je zadovoljan rotacijom koju ima, pa mu je sa većim fondom ograča mnogo lakše da kombinuje.

“Meni kao treneru je lako, jer imam mnogo toga na raspolaganju, imam rezervnu varijantu, mnogo opcija… Drago mi je što su proradili neki igrači koje smo čekali, prije svega mislim na Milka Bjelicu, koji nam je mnogo važan. Biće nam potreban svaki igrač u nastavku sezone, jer se vraćamo igri na dva fronta”, naglasio je Pavićević.

Trener Borca Marko Marinović na svojoj kože je osjetio snagu ekipe Mornara.

“Mornar je pokazao koliko je kvalitetan i moćan na svim pozicijama. Imaju Pulena, koji je jedan od najboljih Amerikanaca koji je ikada igrao ABA ligu. Nije to pokazao samo večeras, već i na svim prethodnim mečevima. On je nezaustavljiv”, rekao je Marinović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije