Connect with us

Ostali sportovi

OI: Krivokapić i Abazović čestitali Mariji Vuković

Published

on

Crnogorski zvaničnici i političari čestitali su atletičarki Mariji Vuković deveto mjesto u finalu skoka u vis na Olimpijskim igrama u Tokiju.

“Marija, čestitke na svemu prikazanom u finalu Olimpijskih igara. Ostvarila si rezultat na koji svi možemo biti ponosni!”, napisao je na Tviteru premijer Zdravko Krivokapić.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović napisao je da je ostvaren najveći uspjeh u istoriji crnogorske atletike.

“Ovo je pravi primjer za mlade naraštaje i obaveza državi da mnogo više ulaže u kraljicu sportova”, poručio je Abazović.

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, čestitao je našoj atletičarki Mariji Vuković, na odličnom plasmanu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, koje se održavaju u glavnom gradu Japana.

“Marija, bravo! Ti si ponos Crne Gore i naše atletike koja je očigledno krenula uzlaznom putanjom. Borila si se odvažno, hrabro, srčano i pobrala simpatije svih nas u Crnoj Gori i šire. Biti dio Olimpijskih igara je već samo po sebi uspjeh, a osvojiti visoko 9. mjesto je zaista iznavredan podvig. Želimo ti mnogo sreće u daljoj karijeri, ubijeđeni da je ovo samo jedan sjajan početak za tebe”, kazao je Lalošević, te dodao da Mariji uspjeh treba gledati kao dodatni podstrek za razvoj i propagiranje ovog divnog sporta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije