Povežite se sa nama

Sport

PEKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK KS CRNE GORE: Bivši prvi čovjek Partizana naslijedio Veselina Barovića

Objavljeno

-

Foto: N.Paraušić
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
NEKADAŠNJI košarkaš i predsjednik Partizana Nikola Peković, uskoro će postati prvi čovjek Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG).

Nakon sjednice Upravnog odbora, u narednih 15 dana održaće se i sjednica Skupštine KSCG, na kojoj će Peković biti izabran za predsjednika.

Inače, Peković je danas, zajedno sa selektorom Boškom Radovićem, bio na prijemu kod potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića.

„Crna Gora je zemlja velikih sportskih talenata, a mnogi od njih dolaze iz svijeta košarke, od kojih je jedan od najprepoznatljivijih Nikola Peković“, saopštio je potpredsjednik Abazović.
Potpredsjednik Vlade je naveo da je Crna Gora u regionu i Evropi prepoznata kao zemlja košarke, sa klubovima koji je na evropskim takmičenjima dostojno predstavljaju. U tom kontekstu, potpredsjednik je naglasio značaj koji za ovaj prostor ima regionalna ABA liga, u čijim takmičenjima učestvuje više crnogorskih klubova i koji su dobra baza za stvaranje reprezentativaca. Potpredsjednik Abazović je pohvalio uspjehe koje se u prethodnom periodu postigle košarkaške reprezentacije Crne Gore i poželio puno uspjeha u narednom periodu.
Sastanak je bio prilika da u prijatnoj atmosferi sagovornici porazgovaraju i o NBA karijeri proslavljenog košarkaša Nikole Pekovića, kojem se potpredsjednik zahvalio na promociji i predstavljanju Crne Gore u najjačoj ligi na svijetu. Peković i Radović su potpredsjedniku Vlade Abazoviću uručili i prigodne poklone.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije