Connect with us

Rukomet

LIGA ŠAMPIONA: Meč sa Đerom poslatica

Published

on

Novi duel između Budućnosti i Đera biće poslastica kako za aktere duela tako i za gledaoce kraj malih ekrana.  Đer je neporažen u Ligi šampiona od januara 2018, u taboru našeg tima poslije odličnih izdanja u dosadašnja četiri meča u ovoj godini,  vjeruju da mogu da pruže dobar otpor i ostave dobar utisak protiv tima koji je i ove sezone prvi favorit za osvajanje trofeja.

“Uvijek imamo poseban motiv kada igramo protiv Đera, sigurna sam da će tako biti i ovog puta. Vjerujem da će Milena Raičević i Suzana Lazović koje će voditi ekipu umjesto Bojane, odraditi svoj dio posla, jer nas dobro poznaju. Sigurna sa da ćemo imati dodatni motiv zbog Bojaninog odsustva i dati sve od sebe. Krenule smo pravim putem u nastavku sezone, moramo da nastavimo u istom ritmu i odigramo u odbrani kao u duelima protiv Bresta i Odenzea. Ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno za pobjedu protiv tima kao što je Đer. Svaka ekipa ima slabe tačke, naročito u vremenu kada je koronavirus poremetio mnoge stvari. Nema protivnika koji je nedodirljiv i svako se može savladati, ali razmišljam samo o nama i kako da se mi spremimo na najbolji način”, kazala je Mehmedović.

Utakmica se igra u “Bemax” areni u petak u 19 sati. Ekipu će sa klupe voditi Milena Raičević i Suzana Lazović, s obzirom da je trener ekipe Bojana Popović pozitivna na koronavirus.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije