Connect with us

Uncategorized

DVA MANČESTERA NA ISPITU: Junajted u derbiju gost Vesthemu, Siti očekuje bodove

Published

on

SUBOTA 05.12.

BARNLI – EVERTON    TIM2 1+   kvota 1,21

Barnliju je ovo najlošiji start u prvih devet kola od sezone 1988/89. Nijesu uspjeli da postignu pogodak na 66% utakmica, dok su devet od 17 golova primili poslije 60. minuta.

Everton je u lošoj formi sa samo jednom pobjedom u posljenjih pet mečeva. Nijesu uspjeli da sačuvaju mrežu još od prvog kola. Evertonu će nedostajati Dinj koji se još uvijek nije oporavio od povrede.

Ove dvije ekipe nikada nijesu odigrale neriješeno u međusobnom duelu. Evrton ima sedam pobjeda a Barnli pet.

flashscore.com

MANČESTER SITI – FULAM    1    KVOTA 1,15

Bez obzira što je Siti veliki favorit u ovom meču treba pomenuti da je prošlonedjeljna pobjeda od 5:0 nad Barnlijem,  prvi put u posljednjih sedam prvenstvenih mečeva na kojima je Siti postigao više od jednog gola. Sa druge strane Mančester nije primio gol na posljednjih šest mečeva protiv Fulama.

Od 30 posljednjih pobjeda Mančester sitija čak 22 bile su sa hendikepom od -1,5.

flashscore.com

VESTHEM – MANČESTER JUNAJTED     GG    kvota 1,66

Vesthem je postigao gol na posljednjih 12 utakmica. Na posljednjih pet mečeva su prvi postigli gol, dok je na tri od tih pet, gol postignut do 20. minuta. Vesthem je neporažen na posljednja četiri meča na svom terenu. Tri puta je pobijedio, jednom je igrao neriješeno.

Mančester junajted na četiri meča na gostujućem terenu u PL ima isto toliko pobjeda. Svaki meč u gostima Mančester je igrao 4+ i GG

Na posljednjih pet međusobnih mečeva Mančester je slavio samo jednom.

flashscore.com

ČELZI – LIDS    1    kvota 1,55

Čelzi je neporažen na posljednjih osam mečeva. Po četiri pobjede i neriješena rezultata. Od posljednjih pet mečeva u prvenstvu, čak na četiri meča nijesu promili gol što ih čini drugom odbranom lige. Na pet od posljednjih sedam mečeva na svom terenu nijesu primili gol, a postigli su skoro tri gola po meču.

Čelzi je poražen samo jednom na posljednjih 11 prvenstvenih mečeva.

Lids je ove sezone već slavio na tri meča u gostima što je isto toliko pobjeda koliko je imao u posljednjoj sezoni u Premijer ligi 2002/03.

Samo jednom u posljednjih 19  međusobnih ligaških mečeva oba tima su postigla gol u prvom poluvremenu. Na posljednja četiri međusobna duela Lids nema pobjedu. Tri puta je slavio Čelzi dok je jednom bilo neriješeno.

flashscore.com

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije