Connect with us

Društvo

Cetinjski SDP podnosi tužbu protiv Šešelja i TV Happy

Published

on

Cetinjski SDP podnijeće tužbu protiv Vojislava Šešelja i Happy TV zbog uvreda na račun Cetinja i svih građana Prijestonice.

-Mizogine i besprizorne uvrede glasnogovornika poraženih velikosrpskih politika i kancelarijskog vojskovođe sa televizije, koju je davno trebalo zabraniti, samo su nastavak odnosa otpadnika srpskog hegemonizma prema Crnoj Gori- naveli su iz SDP-a.

Na sve to, kako su kazali, ćuti nesretna Vlada Crne Gore i njeni zvaničnici kao da Cetinje nije grad u Crnoj Gori i crnogorska prijestonica.

-Uputiti takve riječi građankama i građanima grada sa čije je teritorije u NOB-u učestvovalo više od 5.000 boraca, od kojih je poginulo njih 1414, a više od 2000 prošlo kroz koncentracione logore širom Evrope i gradu koji je od 1.322 narodna heroja Jugoslavije dalo njih 49, a samo Cetinje je Grad Heroj, mogu samo moralne minijature, propagatori mržnje, međuljudske i međunacionalne netrpeljivosti- navodi se u saopštenju SDP-a.

Cetinje je, kako ističu, ponosno na svoje građanke i građane, na prkos i slobodarsku luču koja traje više od 500 godina a uvrede ovih nepomenika su dokaz koliko njih i njima slične bole cetinjski duh, trajanje i vječna herojska iskra ovog crnogorskog krša.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    05.01.2022. at 18:16

    Pa svaka ti cast SDP Cetinje, odnosno nosioce liste SDP Djuraskovic;u. Imas vremena da se bakces i tuzakas sa licnostima koje prezire citav normalan svijet, a u stvari hranis sujetu besprizorne osobe, koja jedva ceka ovakve akcije ka ovu tuzbu sto ste vi pokrenuli. E bas ste odbranili ponos Cetinja i njegovih gradjana i gradjanki tuzakajuci se sa ovom idiotskom kreaturom od Seselja. U medjuvremenu, vi nemate vremena da konstituisete opstinsku vlast na Cetinju i time ometate uspostavljanje normalnog zivota u Prijestonici. Koketirate sa Seseljevim sledbenicima i ucaurenom Starom gardom LSCG, ne vodeci racuna o izbornoj volji ogromne vecine gradjana Cetinja, niti o njihovom ponosu. Ajte jadni, prifatite se rabote, pa uradite sto god ve je volja. Crnoj Gori je takvih politickih sahista sa gradjanima ko pionima, vec i previse preko glave. Poslije se tuzakajte s kim god ocete i koliko god ocete, samo ne pustite vise da prodisemo, da vidimo sto ni valja cinjet dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije