Povežite se sa nama

Društvo

ABAZOVIĆ: Čestitao Štironji ustoličenje za Kotorskog biskupa

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, uputio je čestitku povodom ustoličenja monsinjora Ivana Štironje za Kotorskog biskupa, naglasivši da je siguran da će njegovi napori na jačanju zajedništva biti u korist svih vjernika i crkve.

“Sa zadovoljstvom sam primio vijest o Vašem ustoličenju za Kotorskog biskupa. Siguran sam da će Vaši ljudski i hrišćanski napori na jačanju zajedništva biti u korist svih vjernika i crkve. Smatram da je zajednički interes svih dobronamjernih ljudi u Crnoj Gori izgradnja zajednice mira, tolerancije i blagostanja, društva koje će poštovati vjekovni suživot kao jednu od najvećih vrijednosti savremene Crne Gore”, naveo je potpredsjednik Abazović.

Abazović je istakao da nesumnjivo svi javni djelatnici imaju podjednaku važnost i odgovornost u očuvanju multietničkog i multikonfesionalnog sklada, te da u tom kontekstu cijeni doprinos monsinjora Štironje na izgradnji društva kojem zajedničkim snagama težimo.

“Ovom prilikom želim da Vam čestitam na ustoličenju i poželim uspjeh u obavljanju nove dužnosti”, zaključio je u čestitki potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije