Connect with us

Društvo

ABAZOVIĆ TVRDI: Kovačević se krije u Srbiji

Published

on

Foto: TVCG

Bivši direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević, kojeg policija potražuje, prema informacijama potpredsjednika Vlade nalazi se u Srbiji.

Kovačević je u bjekstvu od 24. februara nakon što je izašao iz Istražnog zatvora.

“Imam informaciju, mislim da je otišao u Srbiju. Ne znam da li ga Srbija skriva, ali se baš nešto ne trude da ga pronađu, ne mogu da tvrdim”, kazao je Abazović, ta TV Prva.

Naveo je da ne zna za slučaj da neko ko nije prekršio zakon, bježi.

“Čim bježite znači da se plašite te, nazovimo ruke pravde, jer bi u suprotnom ostali tu i dokazivali svoju nevinost. On je visoki funkcioner SD-a, koji sada drži moralne lekcije i nije jedini koji treba da bude procesuiran”, poručio je Abazović.

Dragan Kovačević uhapšen je 23. decembra, pa ponovo nakon pet dana, kada je sproveden u spuški Istražni zatvor nakon što je Viši sud uvažio žalbu Specijalnog tužilaštva na rješenje kojim je odlučeno da se Kovačević sa slobode brani od optužbi za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja u produženom trajanju.

Kovačević se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu koja je nezakonito upisivala državno zemljište u zoni morskog dobra na fizička i pravna lica.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije