Connect with us

Crna Hronika

AKCIJA CETINJSKE POLICIJE: Kontrolisali 85 bezbjednosno interesantnih lica

Published

on

Cetinjska policija je na osnovu operativnih saznanja, u mjestu Vrela, na magistralnom putnom pravcu Cetinje – Budva, kontrolisala vozilo marke „Peugeot 207” kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice A.P. (43) sa Cetinja, kojom prilikom je u vozilu pronađen pištolj marke “Steyr” kalibra 9 mm i 37 komada municije istog kalibra, saopšteno je iz Uprave policije.

Upoznat je nadležni državni tužilac koji je naložio vještačenje pištolja i municije, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

Osim toga cetinjska policija je na osnovu operativnih saznanja, rasvijetlila krivično djelo teška krađa izvršeno na štetu jednog fizičkog lica sa Cetinja od kojeg je osumnjičeni P.V. (56) otuđio novac u iznosu od 2.500 eura. Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Policija je na Cetinju, vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, u februaru kontrolisala 85 bezbjednosno interesantnih lica i tom prilikom sankcionisali dva takva lica.

Postupajući po akciji “Talas”, a na osnovu operativnih saznanja, cetinjska policija je privremeno oduzela tri putnička motorna vozila koja su u vlasništvu ove kategorije lica, sa kojim aktivnostima je upoznat nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije