Povežite se sa nama

Društvo

Bečić: Ako je neko pregovarao sa DPS-om, vjerujem da ipak neće igrati sa voljom građana

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kaže da Demokrate nijesu adresa za pitanje sa kim eventualno pregovara DPS iz vladajuće većine

Upitan da prokomentariše izjavu predsjednika države i DPS-a Mila Đukanovića da ova Vlada neće preživjeti januar, lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je novinarima u parlamentu da je je bilo najava i ranije sa iste adrese da će neko pobijediti na izborima pa je izgubio.

Kaže da Demokrate nijesu adresa za pitanje sa kim eventualno pregovara DPS iz vladajuće većine.

“Zatražite odgovor od drugih. Ako je neko pregrovarao, vjerujem da nakon pulsa koji je osjetio od gradjana neće pokušati da se igra sa njihovom izbornom voljom”, kazao je Bečić.

Kaže da je zahvalan na iskrenosti pojedinih političara(aludirajući na nedavni intervju Ilira Harasanija) u intervjuima jer su potvrdili sumnje koje su imale Demokrate.

“A vjerujem i da su ispravke koje su stigle iskrene. Prekrajanje izborne volje gradjana bi bila destabilizacija prilika u Crnoj Gori. Čujem da su neki razgovarali o tome, znam ko nije razgovarao i koja partija nije dio tih dogovora. Vi istražite, vi ste novinari, da li je bilo tih razgovora na koje aludira predsjednik Crne Gore. Gradjani će dati odgovor, vjerujem da se niko neće usuditi da se igra sa izbornom voljom građana Crne Gore”, kazao je Bečić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije