Connect with us

Crna Hronika

BIJELO POLJE: Kovačević tvrdi da ga je Ivanović napao

Published

on

Bjelopoljac Miroslav Kovačević (44), koji je nastanjen u Budvi, podnio je prijavu protiv vršioca dužnosti direktora budvanskog Komunalnog preduzeća Predraga Ivanovića jer ga je, kako je kazao, napao – piše CDM.

Kovačević je policiji ispričao da je kod Ivanovića u kancelariju dolazio više puta na razgovor kako bi mu pomogao da se zaposli u Komunalnom preduzeću ili dobije jednokratnu finansijsku pomoć.

Ispričao je da mu je Ivanović prije 20 dana obećao da će ga zaposliti kao policajca u tom preduzeću.

-Ivanović je tada uzeo moje podatke i saopštio mi da ću biti obaviješten o daljim koracima – naveo je u policijskoj prijavi Kovačević.

On tvrdi da su se ponovo sastali 2. marta u kancelariji Ivanovića koji mu je tada saopštio da za sada još uvijek nema ništa od posla i da Opštini Budva preda zahtjev za dodjelu jednokratne finansijske pomoći, te da će to navodno, biti završeno za pet–šest dana.

-Ja sam istog dana predao zahtjev kako je Ivanović saopštio – navodi Kovačević.

Kovačević kaže da je juče ponovo otišao u Komunalno preduzeće Budva i da je zatražio prijem kod Ivanovića, kako bi se informisao dokle je stigla realizacija njegovog zahtjeva za jednokratnu pomoć.

-Čekao sam oko 30 minuta kada je iz svoje kancelarije izašao Predrag Ivanović. Kada me ugledao, zaletio se prema meni i počeo da me gura. Dok me gurao govorio je: „Ti ćeš nas da brljaš po društvenih mreža, gubi se odavde, da te više nijesam vidio, je li ti jasno?“, piše u policijskom zapisniku.

Kovačević tvrdi da nije uzvraćao Ivanoviću, te da je potom otišao u Hitnu pomoć gdje je pregledan, a nakon toga u policiju kako bi prijavio napad.

Protiv Predraga Ivanovića je izvršni direktor kompanije „Balu“ podnio prijavu zbog prevare i reketiranja.

Naime, kako su mediji ranije objavili, direktor firme „Balu“ je u prijavi naveo da ga je Ivanović prevario i reketirao za više od 10.000 eura.

Predrag Ivanović je 14. oktobra prošle godine imenovan za vršioca dužnosti direktora Komunalnog preduzeća.

Takođe, Ivanović je u javnosti prepoznat i po tome što je na sjednici SO Budva krajem maja 2020. godine maltretirao tada nezavisnog odbornika Stevana Džakovića.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije