Connect with us

Društvo

BORBA OTKRIVA: Zdravko Krivokapić bio član žirija za dodjelu nagrade Privredne komore kada je Milo Đukanović bio premijer

Published

on

Premijer Zdravko Krivokapić bio je član Odbora za dodjelu nagrade Privredne komore najuspješnijim preduzećima i pojedincima za 2010. godinu, otkriva Borba.

Ovo je još jedan prilog tvrdnji da je Zdravko Krivokapić sudbonosno vezan za DPS i da njegovi kontakti sa tom političkom organizacijom ne datiraju od juče.

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje na Dan Privredne komore Crne Gore, Krivokapić se prije deset godina našao u društvu same vrhuške DPS-a, pored tadašnjeg premijera Mila Đukanovića, predsjednika Filipa Vujanovića, predsjednika Privredne komore Velimira Mijuškovića, Zorana Jelića, Tomislava Čelebića, Radoja Žugića…

Zanimljivo da je odlukom Odbora čiji je član tada bio Zdravko Krivokapić, nagradu Privredne komore za unapređivanje menadžmenta tadašnji predsjednik Filip Vujanović uručio vlasniku kompanije Stadion Vojinu Žugiću.

Jedanaest godina kasnije, kada je  Zdravko Krivopkapić predsjednik Vlade, Žugić je izabran za predsjednika Privredne komore Crne Gore.

Slučajno ili ne, pokazaće vrijeme?

Međutim, od Žugićevog izbora je mnogo važnije to što se aktuelni premijer  na partijskim svečanostima poput ovog koji je formalno organizovala PKCG poznavao i družio sa vrhuškom DPS-a i 2010. godine, što se može vidjeti na slikama i videu prilikom dodjele nagrade. Upravo je Krivokapića za člana Odbora za dodjelu nagrade izabrao Upravni odbor Privredne komore koji sačinjavaju isključivo ljudi bliski DPS-u.

Koliko je tih godina bila cvjetala saradnja i drugarstvo sa DPS-om govori i to da je Krivokapić bio izabran i za predsjednika Akreditacionog tijela Crne Gore, i to na predlog tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Tih godina je Krivokapiću sve bilo potaman, nije se uzbuđivao što njegov narod jedva sastavlja kraj sa krajem. I kako od čovjeka koji nazdravlja sa Milom Đukanovićem u Vili Gorica očekivati da istom oduzme majbah i novac od njegove prodaje dodijeli socijalno ugroženom narodu?

Kako od Krivokapića očekivati procesuiranje Milovih tajkuna, kada je svojevremeno glasao da isti zavrijede nagradu Privredne komore?

Jedno je sigurno, DPS će pasti samo onda kada padne njihov dugogodišnji klijent Zdravko Krivokapić!

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije