Connect with us

Društvo

CAREVIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU: Poziv da primi priznanje za počasnog građanina Budve

Published

on

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević, čestitao je Novaku Đokoviću na rušenju rekorda Rodžera Federera po broju sedmica na vrhu ATP liste.

Srpski teniser je prekjuče započeo 311. nedjelju kao najbolji igrač svijeta.

“U ime Opštine Budva i u svoje lično ime čestitam Novaku Đokoviću, počasnom građaninu Budve, na sada i potvrđenoj tituli najboljeg tenisera svijeta. Činjenica da se nalazi 311. nedjelja na vrhu ATP liste za nas pratioce Novakove maestralne igre samo je još jedan dokaz njegovog sportskog genija, nakon svih osvojenih Gren slemova, Australijan opena, Mastersa, nebrojenih turnira i mečeva. Uz izuzetna dostignuća u sportu, Novak Đoković je prepoznat u čitavom svijetu kao ličnost koja promoviše solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svijesti za unapređenje vrijednosti demokratskog društva i čovjekoljublja. Zbog vrhunskih sportskih ostvarenja, ali i kao dokazani humanista i dobročinitelj Novak Đoković je imenovan za nacionalnog ambasadora Unicefa, a Opština Budva prepoznala ga je kao svog počasnog građanina. Budvani i grad Budva sa pažnjom prate virtuozna Novakova dostignuća i svim srcem navijaju za njega”, poručio je je Carević i dodao:

“Ovim putem pozivamo Novaka da posjeti Budvu i Crnu Goru čim se za to steknu uslovi, i nadam se da ćemo dobiti priliku da mu ukažemo dobrodošlicu kakvu zaslužuje i da tom prilikom primi priznanje “počasnog građanina Budve”.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije