Connect with us

Društvo

CO: Brat Gojka Perovića je bjegunac od zakona, osuđen za silovanje, vratio se i obukao mantiju

Published

on

Dejan Perović (FOTO: Skala Radio)

Rođeni brat Gojka Perovića, rektora Cetinjske bogoslovije, Dejan Perović, koji se dugo nalazio u bjekstvu, vratio se i obukao je mantiju, kazali su u NVO Crnogorski obraz.

Oni navode da je Dejan Perović,  nakon petogodišnje kazne za silovanje, pobjegao iz Crne Gore 2009. godine skrivajući se od pravde u Italiji i pojavio se u novoj ulozi i sa novim imenom.

“Osuđeni silovatelj iz ‘Barona’, diskoteke u Igalu, koji se dugo nalazio u bjekstvu, vratio se i obukao je mantiju. On je sada pop SPC takozvani otac Nikola. Isti je sa još tri osobe silovao D.K. 21 godinu. Dejan Perović nije kadar unutar svoje familije održati na snazi osnovne moralne i hrišćanske postulate, a kamoli među svojom pastvom. Opet je mantija SPC štit za blud, razvrat, razbojništvo, silovanje, korišćenje opojnih droga i svakakve druge nečastive rabote”, kazali su u NVO Crnogorski obraz.

Kako dodaju, Perović se bavio i reketiranjem maloljetnog lica koje je nakon tog neprijatnog iskustva imalo određene psihičke posljedice.

“Perović trenutno obavlja funkciju savjetnika za vjerska pitanja u Opštini Herceg Novi, vozi novog Forda i uživa sve građanske i službene privilegije. Evo posla za Specijalno Tužilaštvo. Je li ovo cijena skrušenog hrišćanstva pod mantijom SPC? Baš neko fino društvo u ovu SPC sektu”, zaključili su u NVO Crnogorski obraz.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije