Connect with us

Crna Hronika

BIJELO POLJE: Uhapšene dvije osobe zbog prodaje narkotika

Published

on

Ilustracija: pvportal.me

Bjelopoljska policija uhapsila je A.F (32) i S.S (24) iz tog grada zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su službenici Jedinice za borbu protiv droga Centra bezbjednosti Bijelo Polje u srijedu u večernjim satima, u mjestu Loznice, zaustavili putničko motorno vozilo kojim je upravljala A.F.

Iz policije su kazali da je nakon zaustavljanja, sa mjesta suvozača izašao je S.S., koji se trčećim korakom udaljio od vozila.

Navodi se da je A.F. koja je upravljala vozilom takođe udaljila sa mjesta zaustavljanja prije preduzimanja službenih radnji.

„Nakon više upozorenja koje su policijski službenici uputili S.S. da se zaustavi, on je odbacio ranac i udaljio se sa lica mjesta. Pregledom terena pronađen je odbačeni ranac u kojem se nalazila opojna droga marihuana“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su naveli da je preliminarnom analizom utvrđeno da se radi o 24 pvc pakovanja opojne droge marihuana, ukupne mase 1.250 grama.

„A.F. i S.S. su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu u Bijelom Polju“, kazali su iz policije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije