Povežite se sa nama

Crna Hronika

NAKON SASLUŠANJA: Uhapšeni službenici policije i MUP-a

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Nakon saslušanja uhapšeni su članovi Tenderske komisije za sprovođene javne nabavke opreme za praćenje granica Tatjana Drobnjak, Vojin Rondović i Zoran Milić, članovi Komisije za praćenje realizacije tog ugovora Bojana Lučić, Ivan Glomazić, Jurica Živković i Zoran Lasica.

Zbog zdravstvenih razloga nije uhapšena Višnja Đurović, odgovorno lice iz firme “For lajt” koja je učestvovala na tenderu, a bavi se prodajom tepiha, ali je njeno prisustvo obezbijeđeno.

“Predsjednik i članovi Komisije za otvaranje i vrjednovanje ponuda za izbor najpovoljnije ponude za nabavku opreme za elektronski nadzor državne granice, V.R., T.D. i Z.M. i predsjednica i tri od četiri člana Komisije za vršenje stručnog nadzora nad isporukom, ugradnjom i puštanjem u rad opreme za realizaciju komponenti sistema za elektronski nadzor državne granice, B.L., Z.L., J.Ž. i I.G., nakon što su u policiji dali obavještenja kao građani, lišeni su slobode od strane policije, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili produžena krivična djela zloupotreba službenog položaja i nesavjestan rad u službi, a član Komisije za vršenje stručnog nadzora Z.L. i produženo krivično djelo primanje mita. Lica lišena slobode će, u roku od 24 časa, biti sprovedena državnom tužiocu radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih.

Slobode je lišena i V.Đ., odgovorno lice privrednog društva “L.”, iz P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično djelo zloupotreba službenog položaja putem pomaganja, a njeno sprovođenje i saslušanje kao osumnjičene će se izvršiti po isteku perioda samoizolacije zbog infekcije novim koronavirusom”, saopšteno je iz podgoričkog Osnovnog državnog tužilaštva.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije