Connect with us

Crna Hronika

OSUMNJIČEN ZA UBISTVO PAVIĆEVIĆA: Uhapšen Zlatko Jovanović

Published

on

Foto: 24sedam.rs

Podgorička policija rano jutros je uhapsila Zlatka Jovanovića (48) iz Danilovgrada zbog sumnje da je ubio sugrađanina Zorana Pavićevića (64).

Pavićevićevo beživotno tijelo pronađeno je 24. novembra u piceriji “Obala” u Danilovgradu, u kojoj je radio kao noćni čuvar.

Kako piše Pobjeda, terenskim i uviđajnim radnjama, šest dana nakon zločina, policija je uspjela da identifikuje ubicu, otkrije motiv i detalje ovog ubistva.

Prema nalazima istrage sumnja se da je Jovanović koristio tupi predmet i nož. Pavićeviću je nanio više od dvadeset povreda tupim, teškim predmetom po glavi i tijelu, polomio mu je tri prsta i nanio tri smrtonosne rane nožem u grudi. Uviđajem je utvrđeno i da je osumnjičeni ukrao 100 eura.

Nakon zločina, pokušao je da prikrije tragove. Ostao je u lokalu nekoliko sati kako bi za sobom očistio tragove.

Analizom tragova potvrđeno je da se radi o ubistvu iz koristoljublja. Jedan od ključnih tragova bila je torbica sa krvavim mrljama koja je data na forenzičku analizu.

Uprava policije se nije zvanično oglasila povodom hapšenja Jovanovića, a on će danas biti priveden višem državnom tužiocu na saslušanje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije