Connect with us

Crna Hronika

POLICIJA: Uhapšen zbog prijetnji Jadranki Barjaktarević

Published

on

Podgorička policija uhapsila je F.J. (22) koji je putem društvene mreže uputio pjevačici Jadranki Barajaktarević riječi uvredljive sadržine, saopšteno je iz Uprave policije.

On je, kako navode, priveden Sudu za prekršaje zbog prekršaja iz člana 7 i člana 8 Zakona o javnom redu i miru, (drsko ponašanje i prijetnja).

“J.B. je podnijela prijavu u kojoj je navela da da su joj na jednoj društvenoj mreži upućene riječi uvrjedljive sadržine. Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica su o prijavi upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u navedenim objavama nema elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, navode u saopštenju.

Kako kažu iz policije, prilikom preduzimanja daljih mjera i radnji iz nadležnosti, pronađen je F.J. (22) koje je korisnik naloga na društvenoj mreži gdje su postavljene objave sporne sadrzine.

“F.J. je danas privedeno u službene prostorije CB Podgorica i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u skraćenom postupku privedeno Sudu za prekršaje u Podgorici zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru a na štetu J.B”, zaključili su iz policije.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije